Teateroplevelser i gågaden’Skønhedsmaskinen’ er en anderledes gadeteaterforestilling; en historie om altings skabelse og om hvordan du fik så smukke øjne.

Gå en tur i en forstørret modelby eller oplev underfundigt dukketeater om universets tilblivelse. Den 11. og 12. juni kan du opleve to anderledes gadeteaterforestillinger i Horsens gågade.

Det er Scene+ i samarbejde med Horsens Hideouts, der sørger for, at horsensianerne igen kan få teateroplevelser i gågaden.

JEG er OS et Mensk af Teater Graense-loes

Fredag 11. juni fra kl. 14.00 til 20.00 kan du kigge forbi Brænderigården og opleve den audiovisuelle installation 'JEG er OS et Mensk'.

Gå tur i en forstørret modelby og læg, med dine høretelefoner, øre til, hvad der sker bag facaden. 'JEG er OS et Mensk' er er skabt som et ekko af pandemiens mennesketomme gader og tillukkede facader. Installationen er en refleksion over de tilstande, som længerevarende isolation skaber i os. I det sanselige lydunivers skabes et kunstnerisk refleksionsrum. Et bud på et andet sprog for det, der er svært at tale om. Lydsiden efterligner menneskets meget avancerede 3D hørelse. Dette giver en særlig realistisk oplevelse.

I tilfælde af dårligt vejr, bliver installationen sat op i Bytorv Horsens. Installationen er for 13 år og ældre og varer ca. 45 min.

Skønhedsmaskinen af De Røde Heste

Lørdag 12. juni fra kl. 11.00-14.00 kan du på blot 7 minutter opleve en lille dukketeaterforestiling om altings tilblivelse.

'Skønhedsmaskinen' er en anderledes gadeteaterforestilling; en historie om altings skabelse og om hvordan du fik så smukke øjne. En direkte kærlighedserklæring på gaden. Kom forbi og blive klogere på verden og opdag skønheden ved dig selv.

Du finder 'Skønhedsmaskinen' på Torvet. Forestillingen er for børn fra 5 år og op og voksne.

Alle over 15 år skal fremvise et gyldigt coronapas til begge arrangementer. Der er ingen billetbestilling. Du er velkommen til at vente udenfor til der bliver plads - men husk i så fald mundbind. Vi anbefaler, at du går en lille tur i byen og kommer tilbage senere, hvis der står for mange i kø. Husk altid at følge personalets anbefalinger, så vi sikrer at alle får en god og sikker oplevelse.

Læs mere på www.hideouts.horsens.dk

Scene+ byder på mere dans og teater i Horsens

De to forestillinger er en del af Horsens Kommunes nye tiltag SCENE+, der de kommende to år sætter ekstra fokus på scenekunst for børn og unge med en række weekendarrangementer, der skal tilbyde børn og unge i kommunen flere muligheder for at opleve scenekunst. I samarbejde med byens kulturinstitutioner præsenteres forskellige forestillinger og arrangementer for børn, unge og deres voksne. Arrangementerne er planlagt, så der altid er en fredag med program for skoleklasser og en lørdag med program for det almindelige publikum.

Fra den 7. til 13. juni sætter Scene+Litteratur sammen med Horsens Kommunes Biblioteker fokus på Astrid Lindgrens værker med en række gratis arrangementer for både daginstitutioner, skoler og familier i kommunen.

Læs mere på www.horsensteaterfestival.dk/scene

Lignende artikler

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021