Tophold krydser klinger med HH EliteDanmarks suverænt bedste kvindehold kommer forbi Forum Horsens onsdag aften kl. 19.00. Esbjerg med landstræner Jesper Jensen på trænerbænket er onsdagens modstandere for de lokale heltinder fra HH Elite. 

Af HH Elite 

Det bliver en vanskelig og tæt på umulig opgave for de gulblusede fra Horsens. Selv om Esbjerg ikke ligger nummer et i Bambusa kvindeligaen, så er der ingen tvivl om, at de er landets bedste hold. Det viser blandt andet en sikker førsteplads i Champions League puljen, hvor Esbjerg er klar til en plads i kvartfinalen.

På Esbjerg holdet er der landsholdsspillere på alle pladser. Danske, norske, tyske, hollandske og tyrkiske landsholdsspillere præger Jesper Jensens udvalgte. Fra verdensmesterskaberne i december husker man bl.a. Breistol, Frafjord og Ingstad fra de norske verdensmestre og ikke mindst Mette Tranborg fra de danske bronzemedaljører. Der er ingen tvivl om, at der bliver en stjerneparade på gulvet i Forum Horsens. Hvis ikke det kan trække minimum 1000 tilskuere i hallen på en småkedelig vinteronsdag, er der noget galt med håndboldinteressen i Horsens og omegn.

Sidst HH Elite spillede på hjemmebane, blev det til en sikker sejr over Holstebro, der ellers kom til Horsens med en håndfuld gode resultater i bagagen. Sværere for HH Elite var sidste uges kamp i Silkeborg, hvor hjemmeholdet ikke gav ved dørene og sendte HH Elite retur til Horsens med en nederlag på 31 – 24. Det var især en katastrofal anden halvleg, der kostede HH Elite dyrt i fredagens kamp i Silkeborg. Efter 15 – 15 ved pausen gik alt i kage i anden halvleg, som hjemmeholdet, uden at anstrenge sig synderligt, kunne vinde med 16 – 9. Det var en utilfreds træner, der forlod Silkeborg, og det er sikkert som Amen i kirken, at der er blevet talt med store bogstaver efter kampen. Om det hjælper i onsdagens opgør med et af Europas bedste klubhold, må fremtiden vise, men med en indsats som den i Silkeborgkampens anden halvleg vil Jesper Jensens tropper køre HH Elite over fra første fløjt.

Kender man HH Elite ret, vil de under Jans Leslie ikke spille to dårlige kampe i træk, så der er lagt op til en gang god håndbold med udeholdet som storfavorit i onsdagens kamp i Forum Horsens. Kampen spilles kl. 19.00, men kom i god tid, der bliver rift om de gode pladser i hallen.

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021