Tvingstrup har fået penge til en make-overTvingstrup Kultur- og Idrætsforening har fået tildelt puljemidler til flere hårdt tiltrængte reparationer i byen. Nu håber foreningen, at byens borgere vil give en hånd med i ”Projekt Forskøn Tvingstrup”.

Det har været småt med fællesaktiviteter i Tvingstrup under Corona, og formand for Tvingstrup Kultur- og Idrætsforening (TKIF) Brian Thomsen mener, at sammenholdet i byen trænger til et kærligt puf i ryggen. Derfor har han og bestyrelsen for TKIF inviteret alle byens borgere – både børn og voksne – til at deltage i ”Projekt Forskøn Tvingstrup” Søndag den 5. september fra 10-16.

- Vi må erkende, at byen efterhånden fremstår lidt slidt rundt omkring, for eksempel så er vores læskur ved petanque-banen simpelthen faldet sammen, vores ellers så velbesøgte bord-bænkesæt ved tunnelen, er ved at rådne væk, så der er nogle mindre reparationsopgaver, som vi skal have løst, siger Brian Thomsen.

Win-win for sammenhold, nye tilflyttere og en skønnere by

TKIF har søgt og fået tilskud til materialerne fra Horsens Kommunes Mellembypulje, og planen er, at foreningen sammen med byens borgere selv skal stå for arbejdet.

Brian Thomsen håber, at mange af fra byen vil møde op og give en hånd med på dagen, ikke kun fordi der er brug for frivillige hænder - men for samværets og fællesskabets skyld:

- Tvingstrup har fået en del nye tilflyttere i løbet af de sidste par år, og dem vil vi gerne invitere ind i fællesskabet og lære bedre at kende. Vi mener, at noget af det bedste at mødes om, er hyggelige og praktiske aktiviteter, som kommer fællesskabet til gode. Og så smider vi selvfølgelig pølser på grillen og sørger for at der er øl og vand til det arbejdede folk, så det bliver helt sikkert rigtig hyggeligt, lover han.

TKIF har fået tildelt 46.000 kr. af Horsens Kommunes Mellembypulje, og udover reparation af skur og bænke, skal der indkøbes og samles nogle nye bord-bænkesæt på Sportspladsen, lige som foreningen har planer om at opsætte holdere med høm-høm-poser flere steder i byen. På dagen er der også planlagt en skraldeindsamling, som både store og små kan være med til – og Brian Thomsen lover store is til alle de børn, der hjælper til. 

- I min optik er sådan en dag win-win for alle: Vi styrker sammenholdet og får en skønnere by, og derfor håber vi selvfølgelig at så mange som muligt vil komme forbi Sportspladsen, hvor vi starter, og give et nap med, slutter han.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021