Udvidet håndboldsamarbejde mellem Brædstrup og ØstbirkSamarbejde om ungdomshåndbold udvides til også at omfatte U10 og U12.

I foråret indgik Brædstrup HK og Østbirk IF Håndbold aftale om holdsamarbejde omkring ungdomsårgangene U14, U16 og U18. Målet med samarbejdet var at sikre tilbud om håndbold for alle i den nordvestlige del af Horsens Kommune.
 Tiltaget har fået en forrygende start og det er lykkedes samarbejdet at mønstre hold i alle ungdomsårgangene undtagen U18 piger. Som forventet har der været og er stadig, nogle kanter der skal slibes til, og roller der skal fordeles og placeres. Men overordnet set er samarbejdet gået efter planen og kan betegnes som en succes der vil styrke håndbolden i både Østbirk og Brædstrup.

Succesen udvides med U10 og U12
At det er gået godt med de ældste ungdomsårgange har givet mod på mere. Bestyrelsen i Brædstrup HK og Håndboldudvalget i Østbirk IF har udvidet samarbejdsaftalen til også at omfatte U10 og U12 årgangene. Tiltaget skal ses som en naturlig udvikling af samarbejdet og et stort skridt der vil bidrage til en styrkelse af håndbolden i både Østbirk og Brædstrup.
 Med udvidelsen af samarbejdet vil både Østbirk IF og Brædstrup HK stå som klubber der mønstrer hold i stort set alle ungdomsrækker på både pige og drenge siden fra U10 til U18. En bedrift som kun ganske få foreninger er i stand til at præstere.
 Med tiltaget vil Brædstrup - Østbirk Ungdomshåndbold understrege at det er stedet, hvor der tilbydes ”håndbold for alle”. Begge foreninger lægger vægt på at der skal skabes et miljø hvor de gode og trygge rammer, fyldt ud med god og inspirerende træning, danner grundlaget for at der fremover vil være et tilbud om håndbold uanset alder og køn. Brædstrup - Østbirk Ungdomshåndbold vil være samarbejdet der tilbyder ”Håndbold for alle”.

Træning for U10 og U12 årgangene
Samarbejdet omkring de yngste årgange vil omfatte to gange ugentlig træning for både pige og drenge holdene. Træningen vil foregå i Brædstruphallen under ledelse af de trænerteams, der allerede er startet op med holdene.

Kampe for U10 og U12 årgangene i både Østbirk og Brædstrup
I lighed med de ældste årgange vil hjemme kampene for U10 og U12 holdene blive fordelt mellem Østbirkhallen og Brædstrup Hallen. Alle ungdoms hold vil dermed have to hjemmebaner, hvor der skiftevis vil være mulighed for at præsentere børn og ungdomshåndbold fra alle aldersgrupper.
 Samarbejdsudvalget ser med det seneste tiltag meget positivt på det igangværende samarbejde og er meget fortrøstningsfulde med henblik på fremtiden. Der er allerede i år 1 skabt basis hold i stort set alle rækker. En position der stiller Brædstrup – Østbirk Ungdomshåndbold godt i bestræbelserne på at styrke håndbolden.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021