Valgtoget gjorde holdt i HovedgårdFolketingets formand Henrik Dam Kristensen (tv) får forklaret togplaner en tidligere lokomotivfører Claus Hilding Thomsen.

Når valgkampen går ind i sidste halvleg, bliver de tunge spillere som regel bragt på banen og Hovedgård kom Folketingets formand og tidligere trafikminister Henrik Dam Kristensen på besøg på torvet ved Kagehuset og Fakta, for at støtte lokale kandidater og tale om fremtidigt topstop i byen.

Af Jørn Kildall

Det blev delt røde roser og varm kaffe ud til alle som ville have, og Henrik Dam Kristensen som gerne ser at togstoppet bliver reetableret i Hovedgård fik talt med mange af byens borgere.

Byens Venstrekandidater dukkede også op, og de to store partier er enige om at et togstop i byen er en rigtig god idé for byen og hele egnen. Noget alle opstillede kandidater gerne arbejder for.

Fælles partialliance

Den ene af Venstrefolkene var tidligere Folketingsmedlem Irene Simonsen som kender Henrik Dam Kristensen fra sin tid på Christiansborg. Sammen med kandidat Niels Povlsgaard som er kasserer i Hovedgård Lokalråd, fik de aftalt, at de med deres store netværk og kendskab til det politiske spil og embedsapparatet, ville være den fælles lokale indgang til magthaverne i København. På den måde håber de begge på at kunne være med til at bringe budskaberne fra Hovedgård Lokalråd og Horsens byråd videre ind bag Christiansborgs tykke mure.

Ved dagens snak om togstop i byen havde mangeårige lokomotivfører Claus Hilding Thomsen valgt at komme og fortælle om den praktiske virkelighed på banestrækning mellem Fredericia og Aarhus – som kan ligge langt fra hvordan man ser på tingene ude i landet, fra en embedsmands skrivebord i Transportministeriet.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023