Togstop

Lokalnyt

Lokale Hovedgård politikere går sammen om togstop

16. maj 2022
Tre kommunalpolitikere fra Horsens Byråd og tre repræsentanter fra Hovedgård Lokalråd fik foretræde for Folketingets transportudvalg 10. maj 2022. Med foretrædet ønskede gruppen at indlede et stærkere samarbejde mellem lands- og kommunalpolitikere i ambitionen om at genåbne Hovedgård Station som standsningssted.
Lokalnyt

Valgtoget gjorde holdt i Hovedgård

9. november 2021
Når valgkampen går ind i sidste halvleg, bliver de tunge spillere som regel bragt på banen og Hovedgård kom Folketingets formand og tidligere trafikminister Henrik Dam Kristensen på besøg på torvet ved Kagehuset og Fakta, for at støtte lokale kandidater og tale om fremtidigt topstop i byen.
Lokalnyt

LA så på togstop i Hovedgård

8. november 2021
Det er efterhånden et halvt år siden, der sidst var politisk møde på togperronen i Hovedgård, men torsdag havde Hovedgård Lokalråd inviteret Liberal Alliance til en snak om mulighederne for togstop i Hovedgård.
Lokalnyt

Folketingets formand så på tog-mulighederne i Hovedgård

11. maj 2021
I rækken af politiske besøg på perronen i Hovedgård var Lokalrådet nået til Folketingets formand Henrik Dam Kristensen. Desværre måtte Socialdemokratiets transportordfører Thomas Jensen melde afbud, men der var et flot fremmøde i Hovedgård.
Lokalnyt

Stor politisk opbakning til Hovedgård

21. april 2021
Hovedgård Lokalråd har travlt med at fortælle de mange lokal- og landspolitikere om togstop i byen. I uge 14 var SF inviteret og i uge 15 fik man besøg af en trafikordfører, samtidig med at regeringens infrastrukturplan blev præsenteret.
Lokalnyt

Tid til togstop i påsken

13. april 2021
Selvom vi var midt i påsken, fandt byrådspolitiker Michael Nedersøe tid til at komme til Hovedgård og tale genåbning af Hovedgård Station med lokalrådet.
Lokalnyt

Togstop i Hovedgård med benspænd

5. april 2021
Endnu et hold politikere var inviteret til Hovedgård for at høre om planerne med at genåbne Hovedgård station. Dagens gæster var trafikordfører Kristian Pihl Lorentsen (V), Troels Lund Poulsen (V) samt de lokale byrødder byrådspolitikere Martin Ravn og Jørgen Korshøj, som skulle høre om planerne fra Hovedgård Lokalråd.
Lokalnyt

Hovedgård viser stationen frem

4. marts 2021
Søndag formiddag havde repræsentanter for lokalrådet inviteret byrådsmedlem Lisbet Torfing (EL) og trafikordfører Rasmus Vestergaard Madsen, MF (EL) til en snak om muligheder for at etablere togstop i Hovedgård.
Lokalnyt

Togstop i Hovedgård et skridt nærmere

27. januar 2021
Tirsdag morgen havde lokalrådet i Hovedgård sat borgmester Peter Sørensen stævne ved Hovedgård station til et pressemøde - det var frysende koldt, men nyhederne man skulle høre, kunne man varme sig på. En mulig genåbning af Hovedgård station er rykket nærmere og med en dugfrisk rapport i hånden om passagertallet på stationen ligger Hovedgård lunt i svinget.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024