Veteranerne mødtes i ØstbirkPoul Sørensen var sammen med Jens Jørgen Lund initiativtager til turneringen for veteran-fodboldspillere på Horsensegnen, og styrer nu på 12. år turneringen for de modne mænd fra 10 klubber.

Godt 100 sportslige mænd i moden alder havde i sidste uge sat hinanden stævne i Østbirk. Først på fodboldbanerne og efterfølgende i Østbirkhallens cafeteria til fællesspisning.

Af Gudrun Andreasen

Det var afslutningen på veteranfodbold turneringen 2021, der blev markeret med først nogle indbyrdes kampe på grønsværen og derefter den sociale sammenkomst. 

Det er 12. gang, veteranturneringen blev afviklet. Der er 10 klubber med i turneringen, og i alle årene har Poul Sørensen, Østbirk, været turneringsleder.

Han tog for 12 år siden sammen med Jens Jørgen Lund, Østbirk, initiativ til en turnering for fodboldspillere, der havde fået en del år på bagen. De mente, der var basis for fortsat at spille kampe, blot med regler og banestørrelse afstemt efter alderen. Det var man i Juelsminde, Hatting, Horsens Motion og i Østbirk med på, og efterhånden er flere klubber kommet til, så der nu er 10 klubber med i den privatdrevne turnering. Det er foruden de fire første klubber Brædstrup, Rask Mølle, HFS, FC Horsens, Torsted og Stensballe.

- Vi er også enige om, at der ikke skal være mere end 10 hold med, for så vil turneringen skulle starte for tidligt og slutte for sent på året, siger Poul Sørensen, der for længst selv har lagt fodboldstøvlerne på hylden og nu koncentrerer sig om at styre veteranturneringen og i øvrigt også er holdleder for veteranerne fra Østbirk IF
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021