Virksomhedsportræt: Fotograf Arendina Post de JongFotograf Arendina Post de Jong holder til i Nebel ved Nørrestrand.

Velkommen til Arendina Post de Jongs fotounivers, en professionel fotograf med studie beliggende i en idyllisk bondegård i Nebel ved Nørrestrand. Arendina er omgivet af smuk natur, der danner den perfekte ramme for hendes fotografering.

Af Jørn Kildall

Arendina er oprindeligt fra Holland, hvor hun voksede op i en lille landsby, Oostzaan. Hun er datter af en fotograf, der arbejdede på et skibsværft og ofte tog hende med på opgaver. I sin fritid fotograferede hendes far børn og bryllupper, hvilket inspirerede Arendina til at følge i hans fodspor. Efter at have studeret mode og design og startet en familie, flyttede Arendina til Danmark for 25 år siden sammen med sin mand og døtre for at etablere et landbrug i Nebel, Horsens. I 2015 genoptog hun sin passion for fotografering og begyndte på en fotografuddannelse.

For Arendina er fotografering en fantastisk beskæftigelse, der giver hende mulighed for at fortælle historier, indfange vigtige øjeblikke og bevare dyrebare minder. Hun elsker at være kreativ og udtrykke sig selv gennem sit arbejde. Arendina arbejder både med private kunder og erhvervskunder og løser en bred vifte af fotoopgaver.

Arendina er passioneret portrætfotograf

Arendina er særligt passioneret omkring portrætfotografering, og hun udtaler: "Jeg elsker portrætter, og det at kunne komme helt tæt og fange personligheden, er det bedste jeg ved." Hun nyder at arbejde med børn og finder dem udfordrende på en positiv måde: "Børn er en fotografisk udfordring på den gode måde. Du kan ikke instruere børn og fortælle, hvad de skal gøre foran et kamera. De gør, som de selv vil, og det giver ofte helt unikke fotos."

Hendes fotostudie i den ene længe er veludstyret, men hun elsker også de muligheder, som naturen udenfor hendes dør giver: "Udenfor døren har jeg noget af den smukkeste natur ved Horsens. Det udvider mine fotomuligheder og giver mine kunder endnu flere valgmuligheder."

Arendina tager sig tid til at fotografere hvert barn og tilbyder både studiefotografering og fotografering på forskellige spændende steder i Horsens-området. Hun forstår vigtigheden af at bevare minder om børns barndom og fange deres unikke personligheder gennem professionelle fotos.

For en uforglemmelig fotografisk oplevelse og varige minder, besøg Arendina Post de Jong i hendes hyggelige studie i Nebel, nær Nørrestrand.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024