Virtuel juletræstænding i HovedgårdJuletræstænding i Hovedgård 2019

Juletræstænding i Hovedgård 2019 (Arkivfoto)

I år må vi ikke samles på Stationspladsen, men ingen skal snydes for en juletræstænding. Gå på Facebook eller Youtube og find Juletræet på Stationspladsen og følg med der.

Netop i år, hvor vi som så mange andre, også er ramt af Covid19 restriktioner, så er der i år ingen march med Skoleorkesteret, ej heller fakkel optog med spejderne. Men træet bliver tændt alligevel, vi gør det bare virtuelt.

Følg med søndag den 29. november fra kl. 16.00 på Facebook eller Youtube, hvor der starter en videopremiere fra Stationspladsen. Vi kan godt afsløre, at præsten kommer og giver årets juletale og at vi selvfølgelig ser træet blive tændt, og lidt mere til.

- Vi måtte lægge hovederne i blød, hvordan vi kunne løse en juletræstænding uden at samle en masse mennesker på pladsen. I år passer vi på hinanden og bliver hjemme i varmen og varmer selv gløggen og hygger med det, mens der følges med på skærmen eller mobilen. Vi håber, rigtig mange vil følge med og måske benytte muligheden til at sende en julehilsen i kommentarfeltet undervejs.

Link til Facebook: www.facebook.com/juletraeslauget

Link til Youtube: www.youtube.com/channel/UCcTkrYArwBWKReQmgVO6kww

Anders Boll

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021