Walk and talk på Østbirk PræstegårdFoto: Lone Buhl

At mødes rigtigt det savner jeg… det bedste som præst er at være sammen med mennesker. Sammen med mennesker ved dåb – bryllup – begravelse. Sammen med mennesker til gudstjeneste. Sammen til diverse aktiviteter i Kirke og Præstegård. Sammen om at synge og snakke. 

Nu er Østbirk Præstegård og Østbirk og Yding Kirker nærmest lukket ned. (Der kan stadig foregå Begravelser, bryllup og dåb) Gudstjenesterne er lukket i Østbirk og Yding kirke til og med 19. jan. Aktiviteter i Præstegården kommer næppe i gang igen førend efter påske.

Coronaen har lært mig at der er flere måder end den fysiske at være sammen på. Vi kan også være sammen via zoom eller team møder. Jeg kan som præst nå ud til mange via avisen og via opslag på Facebook.

Jeg sidder derfor som præst nu endnu mere end tidligere ved min computer og telefon. Enhver prædiken bliver lagt op på vi præsters Facebook-side (Lone Buhl og Peter Tast) og på Østbirk avis.  Rigtig mange mennesker ml. 1800 og 5200 visninger har der været til hver af mine prædikener hen over julen. Mange kommenterer på prædikenerne - så jeg har travlt med at svare folk.

Men det at mødes rigtigt det savner jeg… derfor er det min hensigt at jeg jævnligt vil prøve, at høre om der er nogen, der sammen med mig vil gå en tur i Østbirks smukkeste have.

På billedet ses nogle af de skønne mennesker jeg fik indfanget i Onsdags. 
 

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021