Water of Life fordobler medarbejderstabenRikke Hedegaard er daglig bestyrer af Water of Life, Theis Steen Hansen er indehaver, Bjørg Sandstrøm Sundmark skal strømline hele det skrevne univers René Rosenkvist Holgaard er ny mand i vinafdelingen.

Hos Water of Life i Brædstrup, har indehaver Theis Steen Hansen fordoblet antallet af medarbejdere i den forgangne uge. Det går stærk i forretningen og med de nye medarbejdere bliver både butikken i Bredgade og webshoppen forstærket og står endnu bedre på markedet.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Selvom verden mere eller mindre er af lave og kun lige er ved at rejse sig efter corona-epidemien så må indehaver af Water of Life, Theis Steen Hansen, indrømme at han også kun har 24 timer i døgnet.

- Det var tiden til at gøre noget ved det, for jeg kunne ikke nå det hele selv. Jeg ved at Water of Life har et uforløst potentiale i vores webshop og i vores vinafdeling. Det betyder der skal mere markedsføring til, af vores forretning, begynder Theis Steen Hansen.

I april blev Water of Life en del af Vin og Vin og det kan blive endnu bedre konstaterer Theis:

- Jeg fik en henvendelse fra René Rosenkvist som er uddannet inden for vinbranchen og som har en stor passion for mad og vin… så der var ikke noget at rafle om, han skulle være en del af Water of Life. Han ved også noget om spiritus, så han er et stort aktiv for os, fortæller Theis med et stort smil.

Bjørg Sandstrøm Sundsmark har kastet sig over de mange spændende opgaver med Water of Lifes webshop og nyhedsbreve.

Water of Life bruger mange penge på webshoppen, og man vil gerne være endnu mere synlig med endnu bedre indhold og markedsføring. Derfor har man fået Bjørk Sandstrøm Sundmark med i staben og hun er allerede godt i gang med skriverierne.

- Det bliver også hendes opgave at få alle informationer om Water of Life er tydelige og tilgængelige for vores kunder på nettet. Det nytter jo ikke hvis man ikke kan finde vores åbningstider og se om der er arrangementer i butikken, forklarer Theis Steen Hansen.

Webshoppen bliver også udvidet så vinen får mere plads på siderne og i butikken fortæller Theis. Det er 2½ år siden Theis flyttede ind i lokalerne på Bredgade.

- Vi vil gerne vise at på trods af energikrise og hvad har vi, så er det hele ikke bare elendighed. Vi kan vælge at gøre ingenting eller give den fuld gas… og vi har valgt at træde på speederen! Med de rette folk, så skal vi nok komme godt ud af det, på den anden side, fortæller han med stor overbevisning.

En repræsentant var i butikken og René Rosenkvist vurderer en whisky og beslutter om den skal indgå i Water of Lifes sortiment.

Stigende salg af vin hos Water of Life

Theis har kunne mærke en øget efterspørgsel efter vin og salget er gået i vejret. Theis er ikke vinfaglig uddannet og har, som han selv siger det, haft en smule berøringsangst… men det skal være slut nu.

- Med René har vi en som kan bære det vinfaglige og vores vinafdeling. Han kan sikkert lære mig en masse om vin, og så har han også en stor passion for rom. Jeg har tilsvarende en stor passion for vin, så vi supplerer hinanden på bedste vis, konstaterer han.

Det sidste nye ansigt hos Water of Life er Rikke Hedegaard som mange allerede kender i Brædstrup. Hun skal passe butikken og sørge for at alt fungerer i hverdagen, i tæt samarbejde med René.

- Idéen er at Rikke og René skal give mig mere tid til at forretningsudvikle yderligere, mens jeg ved at butikken er i de allerbedste hænder. Rikke har også rollen som ”eventmager” og det betyder at hun sørger for afholde, og ikke mindst, udtænke nye arrangementer som kan tiltrække folk og give endnu mere fokus til forretningen.

Der er masser af arbejde som skal laves når medarbejderstaben bliver fordoblet, men Theis ved også at det var bydende nødvendigt, for man står snart overfor julehandlen, som typisk kræver masser af arbejde og det er en stor hjælp at man nu er flere om at løfte arbejdet.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022