10-års jubilæum i Gedved: Oplev Jane & Shane samt SebastianJane & Shane

Gedved Musikforening glæder sig virkelig meget til at kunne præsentere Jane & Shane på Seminariet, fredag d. 28. maj kl. 20.00.

I anledning af foreningens 10-års jubilæum, har vi valgt at kigge bagud, og se på hvilke navne vi kunne tænke os at præsentere igen, og vi var alle hurtigt enige om at Jane & Shane var det oplagte valg.

Herudover har vi også tænkt stort og inviteret Sebastian, som kommer solo og giver koncert onsdag d. 11. august. 

Billetter kan købes via hjemmesiden musikhus-gedved.dk
Adressen er Egebjergvej 1, indgang fra Skovvej i Gedved
Bestilling af koncert buffet: tlf. 20 27 52 27

En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke, når de bringer deres forførende irske/britiske folkemusik på scenen.

”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!”
(Niels Hausgaard)

De to medlemmer af den engelske/irske duo Jane & Shane har siden de mødte hinanden for over ti år siden skabt magiske øjeblikke for deres koncertpublikum og forført med deres tryllebindende spilleglæde på scenen. Engelske Jane Clark (violin og vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar og bodhrán) har deres musikalske afsæt i den irske/britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

Duoen mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene:

- Engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse, hvor han erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark. Også på deres 3 albumudgivelser – senest ”Smile” fra 2010, hvor de krydrer den traditionelle irske/britiske folkemusik med en jazzet sound - er deres kendetegnende engagement smittende.

Også DR har haft øje for duoens store scene- og musikkvaliteter og de blev derfor inviteret til at spille ved de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter i sommeren 2009 sammen med DR’s Underholdningsorkester og i 2013 spillede de 9 nytårskoncerter med Danmarks Radios Underholdningorkester rund om i Danmark.

I april 2013 turnerede de for første gang med John Sheahan fra den legendariske gruppe The Dubliners. Jane Clark har ofte været inviteret til at spille med dem både i ind- og udland.

Koncerten er støttet af Horsens Kommune
 

Sebastian kommer til Gedved og giver koncert onsdag 11. august.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021