100-årig fødselar i LundAniela Andersen har fejret sin 100-års fødselsdag på Tamdrupcentret.

Selvom flere og flere oplever at fejre deres 100-års fødselsdag, er det stadig de færreste af os som møder en fødselar med så mange lys i fødselsdagskagen.

Af Jørn Kildall

På Tamdrup Centret i Lund bor Aniela Andersen og det mest overraskende er, at hun først flyttede ind for 1½ år siden – det er noget af en bedrift, og når man møder dagens fødselar, kommer man også i tvivl om at hun er født for 100 år siden, for hun virker meget frisk af sin alder, selvom hørelsen har været bedre.

Allerede fra morgenstunden blev der fundet flag frem og sunget fødselsdagssang for Aniela. Som det er kutyme, kom formanden for Velfærds- og. Sundhedsudvalget i Horsens kommune, Ellen T. Schmidt på besøg med blomster og for at tale med fødselaren om hendes lange liv.

Hun fik at vide, at Aniela er opvokset på Lolland, men at hendes, nu afdøde mand, Ejvind Andersen tog hende med til Horsens hvor hun har boede hele sit voksne liv. Her arbejde manden som ingeniør og de boede i et stort hus med en stor have, hvor Aniela elskede at pleje sine mange blomster.

Som det også plejer at være kom der en lykønskning fra Amalienborg fra H.M. Dronningen som sendte sine hjertelige lykønskninger til Aniela Andersen.

Senere på formiddagen dukkede familien op fra København, hvor flere generationer fejrede dagen og spise en hyggelig frokost sammen og pakkede gaver ud.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021