Ældre- og handicapvenlige boliger på vej i TvingstrupDanmarks største almene bygge- og boligadministration, DOMEA er i realitetsforhandlinger i Tvingstrup om 12 nye ældre- og handicapvenlige boliger og man forventer at byggeriet kan begynde i 2023.

Af Jørn Kildall

Torben Engholm som er bestyrelsesmedlem i DOMEA og bor Tvingstrup, har brugt sine lokale kontakter og har gjort en ihærdig indsats gennem et par år, for at få et projekt op at stå.

- Jeg har haft gode samtaler med Carl-Åge og hans svigersøn om at de skulle sælge et stykke jord i bunden af Vestervænget i Tvingstrup, fortæller Torben Engholm.

I øjeblikket er sælger og DOMEA i realitetsforhandlinger om salget af grunden og hvis alt går som planlagt, kommer byen til at få 12 ældre og handicapvenlige boliger opført på grunden.

Torben Engholm ved at mange ældre i byen gerne vil blive boende og flytte i mindre lejemål og forklarer:

- Når jeg taler med folk som er oppe i årene i Tvingstrup, vil mange gerne blive boende i byen og her er ønsket om en mindre og prisbillig bolig højt på ønskelisten. I dag er det svært at finde noget eget i Tvingstrup og mange er tvunget til at flytte fra byen. Men nye boliger kan vi forhåbentlig få gjort noget ved situationen.

DOMEA bygger snart boliger i Horsens

DOEMA er en stor spiller på boligmarkedet og her har man i organisationen et stort ønske om at vokse i oplandet. Man vil meget etablere flere boliger i både Tvingstrup og Hovedgård.

I øjeblikket er DOEMA i gang med et nyt flot projekt i Ny Havnegade i Horsens ved de Engelske huse i gaden, her skal der opføres 42 handicapvenlige boliger som æstetisk kommer til i den særlige stil som kvarteret har. DOMEA sammenarbejder Holst Bygherre Rådgivning og Ginnerup Arkitekter og projektet, og man forventer at kunne tage første spadestik næste år.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021