Sommerferie

Lokalnyt

På øhop i Kystlandet

11. juli 2024
Du behøver ikke at søge mod sydens kyster denne sommer for at opleve eventyrlig ø-idyl. Det Østjyske Øhav har hvad du skal bruge til en ferie med dejlig strand, smuk natur og charmerende ø-kultur.
Lokalnyt

En tidsrejse til Gårdmuseet Stjernholm

10. juli 2024
NIM - Oplev Danmarks fortid på Gårdmuseet Stjernholm, hvor generationerne før os kommer til live gennem autentiske udstillinger og aktiviteter. Fra gamle landbrugsmaskiner til madlavning som i gamle dage, er der noget for alle aldre at opleve.
Lokalnyt

Hvad skal jeg læse i min sommerferie?

9. juli 2024
Skal du ned til en lækker strand i de varme lande, på en skiferie i koldere himmelstrøg eller en skøn ferie i det danske sommerland? Uanset hvad ferien står på, har jeg et par bogforlag til dig! Jeg har i denne artikel samlet fire forskellige bøger, som jeg selv var meget begejstret for. Så ligegyldigt hvilket sommerhumør du er i, har jeg en boganbefaling til dig.
Lokalnyt

Historien i naturen

9. juli 2024
Ferie er ofte tid til at gøre noget af det, man ellers ikke plejer at gøre, og en af de ting de færreste har tid til i hverdagen, er at udforske deres lokalområde. Vi bor i et område med rigtig meget at udforske, og vi vil foreslå, at bruge lidt tid på historien i naturen.
Lokalnyt

Besøg Børnebondegården i Serridslev: En fantastisk oplevelse for hele familien

8. juli 2024
SERRIDSLEV - Sommeren er den perfekte tid til at tage familien med på en hyggelig og spændende udflugt. Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev, tilbyder en autentisk bondegårdsoplevelse, hvor bedsteforældre, forældre og børn kan få en fantastisk oplevelse sammen i et roligt tempo på børnenes præmisser - uden at det koster en bondegård.
Lokalnyt

Borgmesteren ønsker alle en god sommer

8. juli 2024
Lige straks nærmer sommerferien sig for de fleste af os – og vi føler nok alle sammen, at vi trænger til ferie og trænger til at dele tiden med vores familie og vores venner.
Lokalnyt

Vi vil på ferie i egen baghave

2. august 2021
Startuppen Landfolk tilbyder alternativ til hotelværelset ved Gardasøen og ferielejligheden i Marbella. På den digitale platform udlejer startuppen danske sommerhuse med smuk arkitektur og skandinavisk design som omdrejningspunkt. Coronakrisen har nemlig skabt et nyt momentum for nærheden og den danske natur. Kapital fra Vækstfonden skal bidrage til at udvikle den nye spiller i dansk turisme.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024