Sommerferie

Lokalnyt

Vi vil på ferie i egen baghave

2. august 2021
Startuppen Landfolk tilbyder alternativ til hotelværelset ved Gardasøen og ferielejligheden i Marbella. På den digitale platform udlejer startuppen danske sommerhuse med smuk arkitektur og skandinavisk design som omdrejningspunkt. Coronakrisen har nemlig skabt et nyt momentum for nærheden og den danske natur. Kapital fra Vækstfonden skal bidrage til at udvikle den nye spiller i dansk turisme.
Lokalnyt

Sådan får du dit barn til at læse i sommerferien

24. juli 2021
Mange forældre har svært ved at få deres børn til at læse de anbefalede 20 minutter dagligt, og det kan på sigt skade indlæringen. Få ekspertens fem gode råd til, hvordan du motiverer dit barn til at læse i sommerferien.
Nyt initiativ skal give børn og unge i Sundparken tre ugers aktive sommerferieoplevelser. Foto: DGI
Lokalnyt

Tre uger pakket med sommeraktiviteter i Sundparken

26. juni 2021
Et helt nyt initiativ skal give børnene i Sundparken tre ugers aktive sommeroplevelser. Det er DGI, Bo Trivsel, Horsens Kommune og en lang række foreninger, der står bag tilbuddet, som har fokus på sjov, bevægelse og sammenhold.
Lokalnyt

Dansk Folkehjælp sender 4.700 børn og voksne på sommerferie

26. juni 2021
Dansk Folkehjælp sender 4.700 børn og voksne på sommerferie – men det udgør kun 19 procent af de godkendte ansøgere. Med landets største feriehjælpsprogram giver Dansk Folkehjælp 4.700 af de allermest trængende voksne og børn et lyspunkt i kølvandet på mange måneders nedlukning. Det er imidlertid kun omkring en femtedel af de rekordmange ansøgere – 25.000 personer fordelt på 7.700 familier – der i år har søgt om Feriehjælp.
Lokalnyt

Tag på Skattejagt i Horsens

23. juni 2021
Destination Kystlandet og Museum Horsens er gået sammen om at lave Skattejagten Horsens Rundt, hvor børnefamilier kan drage på eventyr og få en gratis medalje som præmie for bedriften.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023