Birkebos Venner: Sammenhold og glæde på årets udflugtBestyrelsen fra Birkebos Venner, der gør et uvurderligt arbejde for samhørighed og glæde på Birkebo. (Foto Lisbet Kildall)

Birkebo-beboerne tager på uforglemmelig tur til Himmelbjerget, mens klubben håber på flere medlemmer for at sikre fremtidens begivenheder.

Tekst og fotos Lisbet Kildall

Mandag den 14. august var intet mindre end fantastisk for beboerne på Birkebo. De ivrige og forventningsfulde medlemmer af Birkebos Venner tog nemlig på deres årlige udflugt, og denne gang gik turen til det betagende Himmelbjerget. Bussen var fyldt med glade beboere, og selvfølgelig var klubbens engagerede bestyrelse også med.

Medlemstal i fald – Men håbet lever

Til trods for den herlige udflugt er der dog en skygge over Birkebos Venner. Klubben har oplevet et fald i medlemstal det seneste år, hvilket kan gøre det sværere at arrangere sådanne fantastiske udflugter i fremtiden. Og det er ikke kun udflugterne, der er i fare. Klubben er også ansvarlig for sangaftner og koncerter, der skaber uforglemmelige minder og sammenhold på Birkebo.
 

(Foto Lisbet Kildall)

Hjælp og vær med

For bare 75 kr. om året kan man støtte dette vigtige arbejde og samtidig blive en del af et fællesskab, der gør en forskel for Birkebo-beboerne. Alt hvad klubben tjener, går direkte til beboernes velbefindende. Det er en lille investering for at blive en del af noget stort. Og husk: Jo flere, jo bedre! Som avisens udsendte medarbejder er jeg stolt over at meddele, at jeg nu er et nyt medlem af Birkebos Venner.

Lignende artikler

Lisbet Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024