Storslået koncert i lille forsamlingshus(Privatfoto)

Hovedgård Bluesfest havde endnu engang trommet blues/rock folket sammen til en fantastisk koncert på den lille STORE LIVE scene i Kattrup og det viste sig hurtigt at de omkring 75. tilstedeværende nikkede anerkendende til bandet, da de indtog scenen ved 21:00 tiden med lyd, lys og performance i topkvalitet!

Aftenens 2. retters menu blev nydt med velbehag, scenen var sat og sjældent har vi oplevet et band så nærværende og med en total veloplagt frontmand i form af Niels ”Nello Bordello” Mogensen. 

Nello nåede helt ind til publikums hjerter med sine røverhistorier imellem numrene, som var meget varierede i takt og tone. Vi oplevede tillige den meget professionelle Ronni ”guitar” Boysen, som flere gange har været forbi BluesHouse i andre konstellationer, men aldrig før har vi oplevet ham så fri, med en total rå guitar- lyd, tilmed præsterede han rigtig flot og lækkert slide spil. Ronni be good og det var han så…!

Derudover var vi jo så heldige at få vores lokale trommeslager Mathias Rindom fra, ja selveste Kattrup med på scenen. Vi har også før haft ”Unc Mat” med på trommer i huset, men Mathias har bare udviklet sig rigtig meget siden sidste besøg og uden at overdrive, så er det trommespil Mathias udøver, intet mindre end verdensklasse inden for genren! Vi forstår godt at ”Unc Mat” hyres ind som trommeslager hos de professionelle bands, fra både ind og udland.

Hovedgård Bluesfest er stolte af Mathias og elsker ham både som person og for det han gør og står for! (tak for lyden Mathias)

På orgel havde vi den store fornøjelse af endnu et gensyn med Rasmus Stenholm, som havde medbragt det tunge skyts, formidabel og tungt gammeldags vellyd med Leslie og tilhørende arsenal. Rasmus var også i sit es denne aften og kunne hele tiden opleves storgrinende, alt imens han fyrede de toner af som rammer os alle lige dér hvor det gør bedst, nemlig i hjertet.

Alt i alt en uforglemmelig og dejlig aften i BluesHouse, hvor gæsterne uden tvivl fik hvad de kom efter, nemlig en særdeles flot og velspillet LIVE koncert, leveret af nogle af Danmarks bedste musikere, som tilmed internt har den fedeste og bedste kemi imellem hinanden, noget publikum straks fornemmer og som giver den totalt afslappede og helt specielle stemning under en koncert som denne.

Hovedgård Bluesfest vil sidst, men ikke mindst benytte lejligheden til at sige ALLE vores sponsorer en KÆMPE TAK! uden jer var vi her ikke!  

Lignende artikler

Gunni Møller Mogensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023