Bred Ymer med Horsens Amatør TeaterVi maler byen rød - The Musical er et humoristisk, festligt og dramatisk show om den vilde ungdom i 1980’erne, hvor vi følger en gymnasieklasse, som bliver ramt af en skandale lige op til elevernes studentereksamen.

Kærlighed, familie, venskaber, forhold, hemmeligheder, løgne og afsløringer kommer frem i lyset, hvor de unge og deres forældres håb og drømme om fremtiden bliver sat på prøve og udvikler sig i retninger, som karaktererne ikke selv helt havde forventet. Undervejs er der både mysteri­er og overraskelser i ærmet, for slet ikke at tale om latter, tårer og en eksplosion af farver inden den rørende finale.

Musikken som binder historien sammen er alle de største danske Melodi Grand Prix-klassikere gennem tiderne, lige fra “Dansevise”, “Hallo hallo”, “Sku’ du spørg’ fra no’en”, “Under stjernerne på himlen”, “Krøller eller ej”, “Disco tango”, “Det’ lige det” og “Alt det som ingen ser” til “Ka’ du se hva’ jeg sa’”, “Kloden drejer”, “Ski­bet skal sejle i nat”, “Tænder på dig”, “Danse i måne­skin”, “Video video”, “Boom boom” og selvfølgelig forestillingens titelnummer – samt mange flere.

Holdet bag forestillingen er 50 personer fra hele Øst­jylland og der er hentet gode kræfter ind fra bl.a. Vil­helmsborg Festspil, Hedensted Ungdomsskole, Palsgård Sommerspil, Vejle Musicalteater og Dystopia Vejle. De medvirkende er en blanding af unge og voksne …

Instruktørerne er Amanda Arrigan Nymann (scene), Henriette Hansen (koreograf) og Maria Birch Ras­mussen (vokalinstruktion). HOAT stiller med produk­tionspersonale så de medvirkende kan få kostumer på kroppen, lyd i højtalerne og lys på scenen.

Forestillingen bliver opført i alt tre gange i Hånd­værker Foreningens gamle smukke teatersal på Allégade 16 i hjertet af Horsens. Billetter kan bes­tilles på hjemmesiden www.horsensteater.dk.

Der er premiere fredag 28. april kl. 18.00 og for at holde stilen og ånden fra 80’erne serveres der klassisk 80-menu fredag og lørdag, som består af ananasring med høns­esalat, Kalv stegt som vildt med waldorfsalat, hvide karto­fler og skysauce og desserten er trefarvet is med vafler. De 2 øvrige forestillinger er lørdag den 29. april kl.18 og søndag den 30. april kl. 16.

Giv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021