Cykelmotion i Østbirk: Kammeratskab og frisk luft venter i den nye sæson(Arkivfoto, foto Jørn Kildall)

Forårssolen skinner, og det er tid til at hoppe på cyklen igen! ØIF Cykelmotion inviterer alle glade cykelentusiaster til en ny sæson med masser af frisk luft, kammeratskab og sund motion. Opstartsmødet finder sted 2. april kl. 09:30 i Østbirk Hallens cafeteria, hvor der bliver serveret kaffe og rundstykker.

Af Jørn Kildall

Husk at tilmelde dig til Martin Bentsen på telefon 40454232, så der kan blive sørget for forfriskninger til alle deltagere. Efter kaffen vil der blive orienteret om de forskellige hold og eventuelle arrangementer i afdelingen i den kommende sæson. Hvis vejret tillader det, vil der også blive arrangeret en cykeltur efter mødet. Skulle vejret ikke være med os, tilbydes der en times spinning i hallen.

Østbirk Cykelmotion tilbyder pt. følgende træningstider og hold:

  • Spinning mandag og onsdag kl. 18:00 - 19:00 (start uge 43)
  • Spinning tirsdag og torsdag kl. 06:00 - 07:00
  • Cykling ude mandag og onsdag kl. 17:30 - 19:30 (40-60 km, start 2. april)
  • 1 hold med gennemsnitsfart på 30 km/t
  • 1 hold med gennemsnitsfart på 25 km/t
  • Cykling ude mandag og onsdag kl. 17:00 (ca. 30 km på almindelige cykler)

Hvis der er behov, kan der oprettes nye hold for at imødekomme ønsker og behov fra medlemmerne. ØIF Cykelmotion byder alle velkommen, uanset om du er nybegynder eller erfaren cykelrytter. Kom og vær en del af fællesskabet, og oplev glæden ved at cykle sammen med andre i det smukke landskab omkring Østbirk. Vi ses på cykelstierne!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024