Daniel Steen Andersen i super comeback i Horsens SvømmeklubEsben Vad Arentoft, 16 årig kæmpe talent.

Daniel Steen Andersen har stort set ikke været i klorvandet for at svømmetræne i over et år. Dette til trods vandt Daniel tre guld medaljer individuelt, og var med til at sætte to klubrekorder i holdkapper. I de berømte udskillelses finaler, som er stævnets varemærke, måtte Daniel nøjes med en 4. plads og til sidst en fantastisk 2. plads i 50 fly, med blot 5/100 af et sekund efter vinderen.
 Daniel udmærker sig pt. i Horsens Svømmeklub ved også at være træner for klubbens 3. hold sammen med Laura Bornhøft.
 - I opstartsfasen har vores træningsfokus, været rigtigt meget på det tekniske i alle stilarterne, og dette kan vi tydeligt se at svømmerne har taget til sig og forbedret det tekniske meget. Horsens Svømmeklub svømmere blev belønnet med rekord mange medaljer, kravtider til kommende vestdanske og danske mesterskaber, samt masser af personlige rekorder, siger cheftræner Jan Løth Andersen.
 Herrer holdkapperne satte klubrekord i 4x50 fri (Daniel Steen Andersen, Rasmus Udbye, Rune Friis Petersen og Maris Lencevics) i stævnets vindertid 1,37,81” samt i 4x50 Holdmedley (Rasmus Udbye, Esben Vad Arentoft, Maris Lencevics og Daniel Steen Andersen) i stævnets vindertid 1,48,13”

Følgende svømmere kvalificerede sig til finalerne:
Jennifer Thorius Bek, Mie Buch Nielsen, Cecilie B. Andersen, Sofie Bach Nielsen, Josefine Due Christensen, Cecilie Grøndal, Nicoline Rosenkilde, Signe Thomasen, Rasmus Udbye, Simeon Franow, Theis Dalgaard, Kristian Sabroe Sørensen, Jannick Franow, Nicklas Steen Hansen, Esben Vad Arentoft, Patrick Zakaryan Olsen, Maris Lencevics, Daniel Steen Andersen, Rune Friis Petersen, Sander Schmidt, Lukas Lindstrøm, Daniel H. Johannesen, Frederik Juhl Leiszner, Kasper Livbjerg, Mathias H. Johannesen, Alexander Fenger, Christian Koch, Andreas Rasmussen.
 En af stævnets yngste deltagere Jannick Franow, svømmede finale i 50 m. bryst for drengene, og det endda imod nogen som er over to år ældre end ham. Fantastisk flot af Jannick, udtaler hans trænere Casper Alminde Poulsen og Christina Løth Andersen. Han og mange andre af svømmerne på vores 4. og 5. hold har et kæmpe potentiale.
 Ekstremt flot at vi har så mange med i finalerne, men at svømmerne endvidere hele tiden udvikler sig teknisk og den vej igennem opnår disse flotte resultater, det er vi naturligvis meget stolte af, siger 2. holdstræner Niels Liboriussen.
 Weekendens helt store højdepunkt, var helt sikkert 50 m. bryst udskillelsesfinalen for herrer. Her var kun 16 årlige Esben Vad Arentoft, Horsens Svømmeklub, der går på Step 10 på Learmark Horsens, kvalificeret til finalen som 5. hurtigste i personlig rekord og intet indikerede at han skulle gøre sig bemærket. Men Esben var nærmest som en flyvefisk i finalen. I de syv gange Esben svømmede, slog han intet mindre end personlig rekord 5 (fem) gange og tog til sidst sensationelt sejren med kun 7/100 af et sekund og jubelen ville ingen ende tage.
 - Dette beviser for mig at samarbejde på tværs af klubberne i Danmark og for vores vedkommende i nærområdet af Horsens er vejen frem. Esben kommer oprindelig fra Skanderborg Svømmeklub og igennem vores fremragende samarbejde høster Esben, Horsens Svømmeklub og ikke mindst Skanderborg Svømmeklub frugterne sammen af dette, siger cheftræner Jan Løth Andersen.
 Sæsonens næste udfordringerne er regionale stævner samt Vest mesterskaber, hvor Horsens Svøemmeklub igen stiller et rekord stort hold på 20 personer, et af de største i Jylland/Fyn.
 Inden da skal alle klubbens konkurrencehold på træningslejr i uge 42 i Ebeltoft.
Klik her, bliv ven med din lokale avis og få nyhederne på din Facebookvæg! 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021