Debat: Dit kryds kosterNår du skal sætte dit kryds næste tirsdag, kan det måske være værd at overveje, hvad dit kryds for 4 år siden, i 2017, i mellemtiden har kostet. Måske kan du ikke længere huske hvilke valgløfter du stemte på, men du havde næppe regnet med at få, hvad du fik.

Af Henrik Poulsen, Kandidat til KV 21 for Maren Spliid Gruppen
Blirupvej 21, Haldrup, 8700 Horsens

Et utroligt byggeboom er gået hånd i hånd med nedskæringer i ældreplejen, hvor man hæver barren for, hvornår de ældre kan blive bevilget hjemmehjælp. Derfor bruger vi ikke flere penge på ældreområdet, selv om gruppen af ældre er steget med ca. 2000 i perioden.

Ej heller havde du vel regnet med, at et ellers udmærket rådhus skal sælges for at lade den kommunale administration flytte ind i lejede lokaler på Chr. M. Østergaardsvej? Alt sammen for indirekte at få finansieret prestigebyggeriet på slagterigrunden med skattemidler, så man kan postulere en imaginær vækst, du betaler.

Du har måske heller ikke hørt om, at man i vores folkeskoler har opfundet begrebet 'mellemformer', som skal dække over, at børn og unge ikke får det specialtilbud, som de har krav på? Besparelsen luner godt i kommunekassen.

Og du vidste garanteret heller ikke, at kommunen kunne finde på at installere sårbare mindreårige alene i en lejlighed med minimal hjælp, mens man utålmodigt venter på, at de skal blive 18 år, så man kan fralægge sig ansvaret?

Men sådan er det. Væksten står på skuldrene af de svageste, og hvis du stemmer som du plejer, kan du roligt regne med, at det fortsætter. Måske skulle du overveje at stemme anderledes denne gang?
 

Henrik Poulsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021