Debat: Flere flygtninge til Danmark - er det nu sund fornuft?Ole Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Danmark har netop fået en ny finanslov, som blev vedtaget med de rød/grønne stemmer og fint med det, fordi demokratiet har talt og det er jo netop det smukke ved vores samfund, at vi ved parlamentarisk afstemning, kan få vedtaget en dagsorden for Danmark.

Af Ole Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens
Vestervænget 3, 8700 Horsens 

Mange blev glade og nogen blev sure, men sådan er det og sådan er politik jo nu engang.

En af de ting, som blev vedtaget var, at Danmark på ny skal modtage 500 nye kvoteflygtninge og nu er det så, at man som helt almindelig borger tænker… Hmm er det nu klogt og er det sund fornuft i forhold til de problemer vi som nation står i her og nu og i forhold til de problemer, det vil medføre for vores samfund.

500 flygtninge lyder jo som lidt, men lad os være ærlige og sige, at med familiesammenføringer, kan det let blive til både 2---og 3000 menneske og hvordan skal vi så som samfund håndtere dette.

Vi må med hånden på hjertet uanset politisk standpunkt erkende, at integrationen på mange måder ikke har været hensigtsmæssigt og man kan jo godt som helt almindelig borger tænke, at yderligere flygtninge vil give mere kriminalitet og yderligere belastning for vores velfærd, både nationalt og kommunalt og ja det er desværre faktuelt korrekt, at flygtning- og indvandring har medført en stigende kriminalitet.

Er det vejen så frem, at invitere flere og flere flygtninge til vores land, eller er det vejen frem, at sørge for at de som er i vores land bliver integreret og en del af vores land og kultur og de som ikke vil vores land, vores kultur, vores retssystem, ja vores land, ja de finder så et land, hvor netop deres værdier hører hjemme.

Med nye og flere flygtninge vil vi som nation og kommune stå med nye udfordringer og måske nye ghettodannelser og er det vejen frem?

Ole Lund

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021