Debat: Godt Nytår i kommunalvalgets tegnNiels Voetmann Jepsen. Spidskandidat Radikale Venstre Horsens.

Vi er stadig midt i en svær corona tid og børnene render rundt herhjemme og skal have fjernundervisning. Forhåbentlig kommer vaccinen hurtigere end forventet og vi kan se frem til en god og åben sommer.

Af Niels Voetmann Jepsen
Spidskandidat Radikale Venstre Horsens
Byvangen 7, Horsens

Vi, i det Radikale Venstre i Horsens, ser frem i et 2021 som kommer til at stå i kommunalvalgets tegn. Vi vil gerne i byrådet og have indflydelse på hvordan fremtiden i Horsens kommune skal se ud.

Som social liberalister tror vi på at alle dem som kan selv de skal have frihed til at netop kunne selv og dem som har, af en eller anden grund, brug for at få hjælp de skal hjælpes. Det er lige meget hvilken baggrund, hvilken kultur eller religion man kan. Alle har ret til samme respekt og behandling.

Det betyder at De radikale en gang imellem bliver kaldt pladderhumanister eller andre sjove ord, men det er da ok, så længe at vi kan hjælpe med en fair og menneske behandling af alle.

Vi vil klimaet og her skal ske meget globalt, nationalt og lokalt. Vi vil et Horsens som kommer til fadet når det gælder den klimakrise som vi er vidne til. Vi vil ikke et Horsens som bare venter på hjælp udefra. At være en vækst kommune er jo også at vi skal sætte os forrest på fremtidens og nutidens løsninger.

Væksten i Horsens er supergodt men har vi også en robust økonomi hvis vækst en dag ikke er der mere eller er vi afhængige af væksten.? Kan vi undvære havnen i fremtiden? Kan vi lave en flot å miljø uden af være afhængige af højhuse til at finansiere det? Hvordan slipper vi af med ghetto mærket? Hvad med naturen og de manglende grønne pletter?

Vi glæder os til at mødes på gader og stræder (når vi må igen), på sociale medier og til valgmøderne som kommer hen over sommeren og efteråret. 

Vi glæder os faktisk ret meget...

Godt Nytår til alle
 

Niels Voetmann Jepsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021