Debat: Politik når det bliver trælsLeif Kristensen

Jeg læser dagligt Hrs. Folkeblad, og deres artikler, som det sidste års tid jævnligt drejer sig om venstre og deres formand, som mere eller mindre konstant er utilfreds med enten Horsens borgmester Peter Sørensen eller Kommunens forvaltning.

Af Leif Kristensen
Egehøj 12 Egebjerg
8700 Horsens

Er det ikke de nye byggerier i Horsens, så er det anlæg af en spejderhytte og en børnehave ved Nørrestrand. Det kan også være de nye vejanlæg, som enten er anlagt eller skal laves de kommende år. Vejen fra Østjyske motorvejs afkørsel Horsens C. over Kørup Ådal, Vintenvej, samt til runddelen Silkeborgvej, Nr. Snedevej og til Mossvej. Hvor det nye DSV terminalanlæg bygges, det er venstreformanden også imod. Nu har han fået støtte af den konservative formand, og nu også på det seneste en konservativ tilflytter, som sidder i folketinget.

Når vi ser billeder fra området i avisen, er det jo det flotteste område af Kørup Ådal, som vises i avisen, men det er jo ikke der vejen kommer, det er længere mod øst.

De broer, som er bygget de senere år over ådale og skovområder på vores motorvejsnet her i Danmark, da mener jeg, at det er en grundløs frygt mod naturen derude. Spændvidden over Kørup ådal skal nok blive løst til alles tilfredshed derude, både frøer og dyr og andet kravl vil blive tilgodeset, nok også venstre og konservative vil jeg da tro, selvom de tilsyneladende er svært at stille tilfredse i dagens debatter.

Problemer er til for at løse, og det er der helt sikkert i Horsens kommune folk, som kan, trafikken omkring Lund afkørslerne skal løses med den nye vej, det er arbejdspladser, det her drejer sig om og ikke politisk fnidder fnadder, i et valgår.

Leif Kristensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021