Debat: Tak for en god valgkampSimon Overby Kristensen, Formand for KD i Horsens Kommune

På vegne af KD i Horsens Kommune, vil jeg en hjertelig tak, for hver en stemme, der er sat ved liste K ved kommunal- og regionsvalget. Selvom vi ikke opnåede valg her i Horsens, kan vi glæde os over pæn fremgang, både her og i landet som helhed. 

Af Simon Overby Kristensen, Bøgebjergvej 7, 8740 Brædstrup
Formand for KD i Horsens Kommune

Vi kan glæde os over et sikkert genvalg til vores medlem i Regionsrådet Marianne Karlsmose, ligesom vi kan glæde os over 11 byrådsmedlemmer rundt om i landet.

Det har været en valgkamp, hvor KD i Horsens for første gang i mange år er blevet inviteret med til så mange debatter, at vi slet ikke har kunnet nå dem alle. Dejligt at stadig flere deler den opfattelse, at alle partier og lister skal inviteres med til debatmøderne. Det er en sund udvikling for demokratiet.

Tak til de mange lokale skoler og borgergrupper, der har arrangeret debatmøder. Tak til alle jer andre lister og partier for en sober tone i debatterne, og en særlig Tak til partierne i valgforbundet (Venstre, Konservative, Maren Spliid Gruppen og Nye Borgerlig) for et godt og respektfuldt samarbejde. 

KD vil fortsætte søge at præge samfundet ud fra de normer og værdier, der udspringer af det kristne livs- og menneskesyn. Et arbejde, der også vil fortsætte her i Horsens Kommune.
 

Simon Overby Kristensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024