Debat: Trivsel i Horsens?Når nogen tvivler ubegrundet på andres evner, da er det måske værd at se nærmere på. En borger spørger i HF, hvad Maren Spliid Gruppen mener med, at borgmesteren skal skiftes ud for, at vi kan få trivsel i Horsens. Samme borger mener vi har en god kommune med masser af trivsel – og tvivler på, at andre kan gøre det bedre.

Af Aase Rasmussen. Bestyrelsesmedlem for Maren Spliid Gruppen
Østerled 7 A, st., th., 8700 Horsens

Det kræver viden og udsyn at se, at kommunen kan drives anderledes end tilfældet er. Når du nu trods alt har en tvivl, brug den da til det den er beregnet på. Tvivlen vil, at vi undersøger hvilke værdier der er på spil for os selv, og, i dette tilfælde samfundet. Tvivlen vil, at vi bedømmer situationen grundigt. Konsekvenserne for andre og mig selv, hvis jeg gør sådan. Hvad udsætter jeg andre for, og hvad kan jeg selv leve med? Hvilket ansvar bør jeg tage.

Tvivl taler til vores dømmekraft, og prøver at give os styrke til at bedømme situationen sådan, at vores beslutning tilgodeser helheden med bund i vores værdier. Her kan samvittighed evt. hjælpe.

Trivsel handler for de fleste, om andet og mere end flotte gågader.

Mange børn, unge og dermed deres familier mistrives. Det forventer vi ikke du ved.

Mange ansatte mistrives, derfor mangler vi varme hænder. Det påvirker ældreplejen.

Bl.a. disse områder magter borgmesteren og S tydeligvis ikke, hvorfor de skal skiftes ud, hvis vi vil trivsel. Og det vil vi.

Trivsel er det vigtigste, det gode fundament vi kan bygge ovenpå, grundlaget for at lykkes på alle andre fronter.

Lyt til tvivlen, og giv chancen til en ny borgmester.
 

Aase Rasmussen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021