Debat: Vigtigheden af at stemme personligt til kommunalvalgetBirthe Knudsen
Sidder i byrådet for Socialdemokratiet

Efter et rigtig godt fremmøde til valgdebatten i Østbirk hallen viser det med tydelighed, at borgere i Østbirk er interesseret i at høre hvad der sker i byen nu – men bestemt også i fremtiden!

Af Birthe Knudsen
Sidder i byrådet for Socialdemokratiet
Lundsvej 2, 8752. Østbirk 

Jeg var bl.a. meget enig, da en af de andre kandidater pointerede at vi i Østbirk, også vil have noget for de skattekroner, som borgerne i Østbirk betaler. Men her hører enighed så også op, da det blev fremlagt som om, at vi slet ikke får noget i Østbirk.

Personligt mener jeg, at vi får - og har fået - meget i Østbirk i de senere år. Jeg kan nævne, at i de seks år jeg har siddet i byrådet, har jeg arbejdet for samt været med til at vedtage at vi har fået en ny hal, en kunstgræsbane, udvidelse af vuggestuepladser, 1. etape af skolens renovering er færdig samt man har opkøbt jord til bebyggelse af ældrevenlige boliger. Derudover kan nævnes, at for budget 2022 er der bl.a. bevilget og afsat penge til; 2. etape af skole-renoveringen, yderligere udvidelse af vuggestuepladser, færdiggøre belysningen på naturstien – derudover har man i nyere tid, men før min tid i byrådet; fået en helt ny integreret institution, samt komplet renovering af plejehjemmet - så jeg synes ærlig talt ikke, at man kan påstå at vi bliver forbi gået i Østbirk. 

Men kan vi så få mere? Ja, det kan vi helt sikkert, og man kan velsagtens aldrig få for meget!

Der er jo bl.a. afsat puljer med 25 mil. til byfornyelse i mellem- og landsbyerne i Horsens kommune. Og her vil jeg fortsætte mit arbejde for at Østbirk og omegn, skal være nogle af de første, til at få del i puljerne, til den fortsatte udvikling af området – og her er det vigtigt at vi borgere kommer med initiativ og interesse i og for, hvordan byen skal udvikles. Vigtigt er det, at vores områder ikke udvikles fra centralt hold inde på rådhuset, som samtidig er opfordringen fra kommunens side; de lokale foreninger og ildsjæle, skal inddrages i udviklingen, for de ved om nogen hvad der skal til for at lokalsamfundene kan udvikle sig i en positiv og brugbar retning! 

Tilbage til hvorfor det er vigtigt at stemme personligt - og stemmer i på mig personligt ved valget d. 16. november, så vil jeg fortsætte mit arbejde i byrådet med bl.a.: 

  • Udvikling i Mellembyerne, i FÆLLESSKAB og med inddragelse fra med borgerne.
  • Sikre vores skoleveje, med bl.a. cykelstier – men også lokalt omkring skolerne.
  • Kvalitet i vores dagtilbud og skoler.
  • Sikre økonomi så vi kan tage hånd om vores ældre og sårbare borgere. 

Kommunalvalget nærmer sig med hastige skridt, og det er vigtigt at træffe den rigtige beslutning, om hvor x’et skal sættes.
 

Birthe Knudsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021