En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed



KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.

Af Jørn Kildall

KorDania ledsages af en professionel rytmegruppe, der akkompagnerer de rytmiske numre, og deres talentfulde solister fra egne rækker bidrager yderligere til korets musikalske spændvidde og kunnen. Med base i Jelling, er KorDania et resultat af læreruddannelsen på byens traditionsrige seminarium. Dirigent Poul Kjær Lauridsen har siden 1999 samlet passionerede sangere fra Syd- og Østjylland til ugentlige øveaftener.

Udover at holde utallige koncerter i kirker i Jylland og på Fyn, har KorDania optrådt på den store scene ved Jelling Musikfestival, i udlandet og ved flere lejligheder for Dronning Margrethe. Musikelskere kan se frem til en medrivende koncertoplevelse, når KorDania optræder i Tamdrup Kirke torsdag den 30. marts kl. 19.30.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024