Esben Kronborg i GedvedEsben Kronborg

Esben Kronborg spiller på Seminariet, fredag d. 30. oktober kl. 20.00.  Billetter kan købes på musikhus-gedved.dk, pris medl./ikke medl. 170 kr./195 kr. Adressen er Egebjergvej 1, indgang fra Skovvej, Gedved. Der vil være et begrænset antal billetter.

Efter 2 albums på engelsk udgav Esben i 2019 sit selvbetitlede debutalbum på dansk. Et album som har fået flotte anmeldelser og ord med på vejen.

Stiften gav 5 stjerner og skrev at “Esben Kronborg” vil være et album man over tid altid vil vende tilbage til. Med mere end 1000 koncerter i ind- og udland er Esben en rutineret livemusiker og performer, som har prøvet det meste fra Smukfest til Tivoli i København. Esben har haft flere singler i radioen og sange med i DR Dramas tv-serier.

Der bliver ikke sparet på sig selv eller publikum når Esben tager os med en tur hjem til Horsens og ud på landevejene i og mellem sangene. Esben møder sit publikum med en naturlig lethed og med sin østjyske lune og humor er du i gode hænder. Denne aften tager Esben sin faste makker og multiinstrumentalist Max Hegaard med.

Det er Gedved Musikforening der er arrangør og der er som sædvanlig mulighed for at bestille bord i restauranten til koncertbuffet på tlf. 20 27 52 27.

Lignende artikler