Flot modtagelse af femte HovedgårdbogElse Vang Jessen

På et propfyldt Hovedgård Bibliotek blev femte udgave af Hovedgårdbogen afsløret ved en bogreception.

Af Jørn Kildall

Det er Else Vang Jessen som er kvinden bag Hovedgårdbogen og for femte gang, har hun lavet et flot stykke arbejde med at indsamle fotos og historier til den 196 sider store bog.

- Selvom jeg er rutineret, så er det altid spændende at finde frem til personer og materialer til bøgerne, jeg bruger meget tid på arbejdet og håber at folk tager godt mod det endelige resultat, fortæller en synlig glad Else Vang Jessen.

Receptionen begyndte med at forfatteren, Else Vang Jessen, holdt en lille tale. Her kom hun ind på at vi alle er et produkt af historien og det er vigtigt at sætte fokus på, hvor vi kommer fra. Livsvilkårene har ændret sig gennem tiderne og uanset hvor svært folk har haft det, så var der altid livsgnist, livsmod og vilje – hvilket Else finder meget livsbekræftende.

I sit arbejde med bogen har Else Vang Jessen været langt omkring for at finde materiale og har fundet frem til tidligere Hovedgårdborgere i Allerød, Hørsholm, Vojens – ja, hun fik også kontakt til en i Ohio, USA.

Modtagelsen var stor og efter taler og overrækkelse af gaver, blev de mange bøger i den store stak pakket ud og der var staks kø ved bordet hvor bogen kunne købes. Imens blev der hygget på biblioteket med pindemadder og bobler i glassene, og snakken gik lystigt om de fine billeder i bogen - og om hvem der havde boet hvor og hvornår.

- Bogen er lavet i et oplag på 700 bøger og hvis det skulle blive nødvendig med et andet oplag, kan der hurtigt trykkes flere bøger, afslutter Else Vang Jessen.

Bogen har titlen ”Hovedgård – sådan var der en gang” og den kan købes hos Stoppestedet.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021