Fodterapeuten med hjertet på rette stedTanja Sjøberg i sin hyggelige fodklinik, som ligger i Lund. (Foto: Jørn Kildall)

I Lund, lidt udenfor Horsens, mødte vi Tanja Sjøberg, der med et smil og varme hænder tager sig kærligt af dine fødder.

Tekst og fotos Jørn Kildall

"Hvis du spørger mig, så har jeg nærmest det bedste job i verden," siger Tanja med et smil, der stråler fra øre til øre. Fra at have arbejdet inden for ældreområdet i 22 år, fandt Tanja sin passion i fodterapi. Hun blev uddannet som fodterapeut sidste sommer fra skolen i Randers og har nu sin egen klinik i Lund.

Ældre borgere i fokus

Lund er ideelt placeret for ældre borgere, som ikke ønsker at tage bussen ind til byen. Selvom klinikken ikke ligger direkte ved et busstoppested, har den gode parkeringsmuligheder og stisystemer for dem, der kan gå eller cykle. Og for dem, der ikke kan komme til Tanja, kører hun ud til dem - det kan være til deres eget hjem, plejehjem eller endda sygehuset.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Behandlinger for enhver smag

Udover de almindelige fodbehandlinger, tilbyder Tanja også paraffinbehandling, behandling af ligtorne, nedgroede negle og fjernelse af fodvorter. Og det stopper ikke her. Når man træder ind i klinikken, mødes man af duften fra et dejligt fodbad, og hele processen fra beskæring til fodcreme er en oplevelse i sig selv.

Statsautoriseret og under sygesikringen

Som statsautoriseret fodterapeut arbejder Tanja under Sundhedsstyrelsen og overholder strenge krav til både hygiejne og journaloptag. Når du modtager behandling hos en statsautoriseret fodterapeut, gives til tilskud fra Sygesikringen ”danmark” hvis du er medlem af gruppe 1 og 2.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Mere end bare fødder

Men det er ikke kun fokus på fødderne. Tanja's tidligere erfaring med ældreområdet og hendes evne til at forstå mennesker betyder, at hver kunde bliver set som mere end bare et par fødder. "Jeg er også nysgerrig på, hvad er din baggrund, aktivitetsniveau mm. " siger Tanja.

Fra drøm til virkelighed

At blive fodterapeut har altid været en drøm for Tanja.  Efter at have taget springet, er Tanja nu hvor hun altid har ønsket at være, og hun fortryder intet. "Det er stadigvæk bare verdens fedeste job," afslutter hun med et smil.

Så hvis dine fødder trænger til lidt kærlig pleje, eller hvis du bare ønsker at forkæle dig selv med en afslappende fodbehandling, er Tanja Sjøberg i Lund det oplagte valg.

Læs mere om behandlinger og priser på hjemmesiden www.tanjasfodterapi.dk
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024