Første spadestik til nyt lægehus i ØstbirkTorsdag eftermiddag i bragende flot solskin kunne man tage det første spadestik til det nye lægehus i Østbirk.

På området ved Østbirk Hallen hvor den gamle børnehave tidligere lå, er der ved at blive gjort klar til at opføre et nyt lægehus til lægerne i Østbirk.

For byggeriet står J. A. Laursen og der var allerede kørt flere af de store entreprenørmaskiner frem så de står klar når der skal graves ud til fundament.

Det nye lægehus bliver væsentlig større end det nuværende og der forventes at blive i alt 521 kvadratmeter til læger, sygeplejersker, personale og patienter, og de fremmødte nye brugere af lægehuset, lægerne Søren Hinke, Rasmus Rømer, Anne Kathrine Jørgensen og Lotte Vrængemose Risager var alle tydeligvis imponeret over størrelsen da John Arne Laursen fortalte og viste hvor de forskellige rum og funktioner skulle placeres på grunden.

Da det første spadestik skulle tages af lægerne, og advokat Jens Glavind, og John Arne Laursen havde valgt et sted hvor jorden var nemmest at grave i og de fem graveredskaber gik i jorden synkront og man kunne se smilene brede sig på ansigterne i eftermiddagssolen.

Bygherren forventer, alt efter tingenes tilstand, at man kan tage huset i brug omkring 1. november. Arrangementet blev sluttet af med liflige bobler i solnedgangen.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023