Fra nybegynder til dobbelt danmarksmesterLinea Michaelsen fra Østbirk nu allerede vundet to DM-titler.

Efter knap 9 måneder som danser har Linea Michaelsen fra Østbirk nu allerede vundet to DM-titler.

Det er blot lidt over en måned siden, 8-årige Linea deltog i sit første danmarksmesterskab, og hun kom ovenikøbet hjem derfra som vinder af hiphop mini U8.

Lørdag d. 23. april blev der afholdt DM i standard, latin og disco i Brædstrup-hallen, hvor Linea også deltog. Her gentog den unge danser succesen og endte igen øverst på podiet. Efter en imponerede indsats på gulvet dansede hun sig således til endnu en titel som danmarksmester, denne gang i mini disco U8.

Øvelse gør mester

Linea Michaelsen går til dans hos Danseinstitut la Cour i Brædstrup, hvor hun har øvet sig på dansetrinnene, siden hun begyndte til dans i august 2021. Efterfølgende er det gået stærkt med at lære nyt, og den unge Østbirk-danser har selv svært ved at forklare, hvor talentet kommer fra.

”Jeg aner det virkelig ikke, for mine forældre kan overhovedet ikke finde ud af at danse. Måske er det fordi, jeg danser så meget hjemme i stuen, og så synes jeg, det er sjovt at øve mig. Det er megafedt at danse, uanset om det er til stævner, til dans eller derhjemme” siger Linea.

Flere turneringer i vente

Hun glæder sig til at deltage i flere danseturneringer i den kommende sæson.

”Så kan man bruge en hel dag på at danse og se de andre danse. Det er fedt,” fortæller Linea.

Ved danmarksmesterskaberne i Brædstrup deltog Linea også i mini disco duo, hvor hun sammen med sin dansemakker, Zenia, endte i mesterrækken. Det førte til en flot 6. plads for de to dansere.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021