Friluftslivet fortsætter hos KFUM-spejderne i VoerladegårdDanskerne er valfartet ud i naturen i foråret og sommeren. Det viser tal fra Naturstyrelsen, som i første halvår af 2020 oplevede det største antal overnatninger i det fri nogensinde. Hos KFUM-spejderne i Voerladegård er man klar til at byde børn, unge og voksne på endnu mere friluftsliv.

Sommerferien er slut, men det betyder ikke, at det er slut med at komme ud i naturen, sove i det fri eller lave bål. KFUM-spejderne i Voerladegård er startet op igen og glæder sig til at byde nye børn, unge og voksne velkommen i fællesskabet.

- Som spejder er man en del af meningsfyldt fællesskab, hvor vi udvikler børn og unge til at tage ansvar. Her er naturen en god arena, som både byder på udfordringer og oplevelser, fortæller Birthe Jacobsen.

- Vi lærer spejderne at begå sig i naturen og sætte pris på den. Det er sjovere at lave bål ved shelterpladsen, når man ved, hvordan man tænder det uden avis eller at fiske i søen, når man kan sige navnene på dyrene i nettet.

Har man lyst til at prøve fællesskabet og opleve mere friluftsliv, har gruppen altid plads til flere spejdere og ledere. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte gruppeleder Birthe Jacobsen på telefon 20 54 30 29 eller E-mail: abjacobsen@mail.dk

Eller læs mere på gruppens hjemmeside: http://voerladegaard.gruppesite.dk/

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021