Give Peace A Change i EgebjergPå et stort skilt i Egebjerghallen var ordene; Give Peace A Chance malet i de Ukrainske farver – blåt og gult. Baggrunden var at elever og lærerne på Egebjerg skolen på rekordtid havde fået tablet en støttekoncert på benene.

Af Jørn Kildall

Det hele er gået meget stærkt, lyder det fra Marianne Thune Thomsen som er lærer på skolen, som for en uge siden ikke havde forestillet sig at stå på scenen sammen med borgmester Peter Sørensen og være værter for et indsamlingsshow i Egebjerghallen.

Under temaet "børn hjælper børn", fik lærere og elever lavet en støttekoncerten som trak alle forældre og deres børn til hallen, hvor man skønnede at 600 til 700 tilskuere havde fundet vej.

Der har været et stort fællesskab blandt eleverne som har brugt mange timer på at samle blandt andet flasker og penge ind til Ukraine. Fredag middag lød det fra Marianne Thune Thomasen at der var indsamlet 73.325,50 kroner som bliver doneret til UNICEF, som koordinerer hjælpen til Ukraine.

Der var masser af musik på programmet af både nuværende og tidligere elever på Egebjergskolen. Musikken faldt i god jord hos publikum som både sang og klappede med på de rytmiske toner. På scenen var der også to tidligere elever: Marianne Thune Thomsen og Peter Sørensen som fik i samme klasse på skolen.

- Det er næsten 50 år siden vi begyndte i skolen sammen og vi fulgtes ad i hele 11 år, fortalte Marianne. Ja, ingen af os havde forventet at vi skulle stå her i dag, i denne alvorlige anledning, lød det.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021