Har du lyst til et ”kulturboost”?Foto er taget af Jesper Nielsen, ”fællesmaleri fra malerworkshop i en tidligere kulturgruppe”

Sund By starter ny Kulturgruppe op 17. marts.

Kunst og kultur giver os nemlig oplevelser, der ”booster” os med ny energi og giver stof til eftertanke. Og at være sammen med andre om kultur giver fællesskab. Alt i alt en stærkere ”puls på livet”.

Det har nemlig været Karens erfaring som tidligere deltager og nu Sund By Kulturfrivillig. Dvs. den gode vært for møderne i Kulturgruppen, så alle føler sig velkommen og tilpas.

Den nye Kulturgruppe 2022 skal mødes 2 gange om måneden fra marts til dec. En månedlig fælles kulturoplevelse og et månedligt socialt netværksmøde i Sund By Butikken med ”kultursnak” over kaffe og kage. På programmet er både det brede og snævre. F.eks. billedkunst, koncerter, museer, litteratur, teater, byvandringer m.v.

Deltagere skal være over 55 år, for der er nemlig også allerede en Sund By kulturgruppe for dig under 55 år. Du skal som deltager være åben over for kunst og kultur, men opsøger måske ikke kulturelle oplevelser så ofte. Måske fordi du mangler nogen at dele dine oplevelser med. Det kan også være, at du er udfordret af en kronisk lidelse, der kan gøre hverdagen svær, men du er ikke i krævende behandling for en psykisk eller fysisk lidelse.

Der er deltagerbetaling på i alt 350 kr., der dækker entreer og rundvisninger igennem året. Tilmelding sker løbende så længe der er pladser ledige til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på tlf. 30674005. Der er opstartsmøde i Sund By Butikken på Åboulevarden 52 torsdag den 17. marts kl. 13.00-14.30.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023