Himmelske Rytmer på SønderbroFoto Carina Pindstrup

Efter adskillige udsættelser kunne 50 sangglade børn, mange frivillige og et professionelt orkester sætte hinanden stævne i Sønderbro Kirke lørdag til fem timers intensiv kor sammenværd, som kulminerede i en flot koncert for forældre og interesserede.

Af Jørn Kildall, foto Carina Pindstrup

Himmelske Rytmer i Sønderbro kirke var en succes og alle medvirkende gav deres yderste og kunne efter endt koncert tage trætte og glade hjem.

Anne Louise Krogh som er korleder og -instruktør havde sammen med kirken planlagt, at arrangementet oprindeligt skulle have været afviklet i januar, men pga. Corona restriktioner blev det udsat til marts, som også blev aflyst. Men heldigvis var tredje gang, lykkens gang.

Foto Carina Pindstrup

Der var mødt kormedlemmer op fra mange af provstiets kirker samt deres korledere, og energien og koncentrationen var høj. Da prøverne nåede til middag, var man allerede langt foran det planlagte program og Anne Louise Krogh kunne få sat et ekstra nummer på programmet.

Med Anne Louise Kroghs kompetente instruktionen af de mange glade børn, samt et velspillende orkester bestående af Henriette Krogh (trommer), Jacob Trautner (piano) og Nicolaj Pindstrup (bas), var arbejdsbetingelser de allerbedste for de unge korsangere.

Klokken 14.30 blev dørene til kirken åbnet og rækkerne blev fyldt med forældre og søskende som fik en flot koncert at se og høre.
Himmelske Rytmer fortsætter videre rundt i Horsens Provsti og kommer ud til nye glade korsangere.

Foto Carina Pindstrup

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021