Horsens Kommune skal have ny kommunaldirektørPeter Sinding Poulsen har været kommunaldirektør i Horsens Kommune siden 2017.

Horsens Kommunes kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen stopper den 31. juli som øverste chef for Horsens Kommunes ca. 7.000 medarbejdere og tiltræder i stedet et job som koncerndirektør i Silkeborg Kommune med ansvar for Børn og Unge, Beskæftigelse og Kultur og Borgerservice.

Peter Sinding Poulsen har været kommunaldirektør i Horsens Kommune siden 2017. Han kom til Horsens Kommune i 2012 - dengang som direktør for Uddannelse og Arbejdsmarked og dermed også medlem af Horsens Kommunes direktion.

- Efter ni fantastiske år i Horsens Kommune har jeg valgt at søge nye udfordringer og tiltræder som koncerndirektør i Silkeborg Kommune den 1. august. Det har været ni år, hvor Horsens Kommune har fortsat den enormt positive udvikling med en befolkningstilvækst på 8.500 borgere, vedtagelsen af Campusrokaden og igangsætning af de store byudviklingsprojekter i Bygholm Bakker, på Nørrestrand og på Nordhavnen. Desuden vil jeg fremhæve det store faglige løft på folkeskoleområdet, og at kultur-Horsens er rykket endnu et trin op med udviklingen af FÆNGSLET som kulturelt fyrtårn, siger Peter Sinding Poulsen.

- Det har været et stort privilegium, at få lov til at bidrage til Horsens Kommunes udvikling i et tæt samarbejde med medlemmer af tre byråd, direktion og MED-system, kommunens virksomheder, foreninger og kulturinstitutioner og i særlig grad med borgmester Peter Sørensen, som i alle år har været en meget tæt og god samarbejdspartner, tilføjer Peter Sinding Poulsen.

Borgmester Peter Sørensen har modtaget Peter Sindings Poulsens opsigelse med stor beklagelse.

- Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Peter Sinding, og jeg vil gerne sende en meget stor tak for den indsats, han har ydet. Han har været en dygtig og visionær direktør og kommunaldirektør og han har virkelige leveret - både overfor byrådet og overfor chefer, ledere og medarbejdere og til stor glæde for borgerne i Horsens Kommune, siger Peter Sørensen.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over, at vi skal sige farvel til en dygtig og ambitiøs kommunaldirektør, og jeg vil ikke lægge skjul på, at den megen blæst omkring Peter Sindings helt private forhold kan have været medvirkende til hans beslutning. Så meget desto mere respekt har jeg for hans valg, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke i Silkeborg, siger Peter Sørensen. 

Han tilføjer, at arbejdet med at finde en ny kommunaldirektør straks skal sættes i værk.

-Jeg vil tilstræbe, at vi på et Økonomi- og Erhvervsudvalgsmøde inden sommerferien kan nedsætte et ansættelsesudvalg og godkende tidsplan for rekruttering af ny kommunaldirektør, da jeg mener, at det arbejde skal igangsættes hurtigst muligt, siger Peter Sørensen.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021