Hovedgård Byfest: Melodisk morskab og mandskor-mani(Foto; Jan Koborg Olsen)

Når det kommer til musik, har Hovedgård helt klart en kløende finger på pulsen. Fra unge spirer til erfarne musikanter, her er en dag i melodisk munterhed.

Af Jørn Kildall. Fotos Jan Koborg Olsen

Musikskolens melodiske magikere

Ingen er overrasket over, at Hovedgård er en musikalsk by. Faktisk, hvis du passerer bygrænsen uden at nynne, kan du risikere en bøde for manglende musikalsk entusiasme! Hovedgård Byfest, som altid fungerer som fast spillested for byens orkestre, musikere og sangere, er ingen undtagelse. Og lørdag 3. juni var ingen undtagelse.

Spilopperne fra Musikskolen i Horsens tog scenen med en blanding af ungdommelig charme og musikalsk talent. Dette sted er en sand rugekasse for de yngste musikalske spirer, og de leverede en levende introduktion til den vidunderlige verden af musik, der fik publikum til at klappe og grine.
 

(Foto; Jan Koborg Olsen)

Hovedgård Skoleorkester: Mere energi end en Duracell-kanin!

Byens stolthed, Hovedgård Skoleorkester, trådte op og leverede som altid med masser af energi, charme og musikalsk overskud. Hvis der var en energikilde i universet, ville den sandsynligvis være de sprudlende unge musikanter i Hovedgård Skoleorkester!
 

(Foto; Jan Koborg Olsen)

Det Grummeste Mandskor: En overraskelse med masser af bas

Men hvad ville en byfest være uden en overraskelse? I år var det debut for det nyetablerede mandskor, Det Grummeste Mandskor. Selvom de ikke har sunget sammen ret længe, fyldte denne flok af sangglade mænd teltet med deres toner. Deres energi, overskud og glimt i øjet var lige så klare som den danske sommersol. Nogle siger, at de er så gode, at fuglene stoppede med at synge for at lytte!

Så lad os hæve vores glas for Hovedgård - en by, hvor melodien aldrig dør, og hvor musikken altid er lige rundt om hjørnet!
 

(Foto; Jan Koborg Olsen)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023