Hovedgårds skjulte verdensmester: Fra Aarhus til MarokkoJørgens Hansen fra Hovedgård er verdensmester i bridge ... for anden gang!

Jørgen Hansen, en beskeden lokal bridgespiller fra Hovedgård, er nu blevet verdensmester - for anden gang. Danmarks seniorlandshold triumferer efter en nervepirrende finale i Marokko.

Af Jørn Kildall

Bridge kan være en intens sport. Og selvom mange forbinder den med hyggelige spil i dagligstuen, kan atmosfæren ved et verdensmesterskab være elektrisk. Det ved Steen Schou og Jørgen Hansen alt om. Med et urokkeligt partnerskab fra Aarhus Bridgeklub har de sammen sat Danmark på verdenskortet.

Dramatisk comeback

Finalen mod USA var en rutsjebanetur af følelser. Efter at have været bagud næsten hele vejen, leverede Danmark en imponerende præstation i de sidste spil, som fik alle på kanten af deres stole.

Udfordringer på og udenfor bordet

Mens spillet forløb gnidningsfrit, mødte spillerne udfordringer udenfor spilbordet. "Mad og klima var en udfordring, men guldmedaljen gør det hele værd", griner Jørgen Hansen, da han reflekterer over oplevelsen.
 

Et landshold fyldt med rutine

Seniorlandsholdet er en blandet flok, men med én ting til fælles: en utrolig passion for bridge. Fra Aarhus til Karlslunde og fra Nykøbing Sjælland til Hellerup, disse erfarne spillere bringer hver deres unikke præg til holdet, hvilket kun har styrket deres samspil.

Den næste generation følger efter

Direktør for Danmarks Bridgeforbund, Charlotte Fuglsang, påpeger stolt at den seneste sejr ikke kun er for seniorerne. Med U21-landsholdets sejr for nylig er det klart, at Danmark har en stærk og lovende fremtid i bridge.

Hvad bliver det næste?

Med to VM-guldmedaljer i bagagen på blot fire år og en bronze i mellemtiden er spørgsmålet nu, hvad der bliver den næste bedrift for dette dynamiske duo og det imponerende danske seniorlandshold. Én ting er sikkert: de er klar til at tage udfordringen op!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024