Kvægkongres i Herning udpeger Årets ElevLandbrugselev Maria Nygaard Jensen fra Horsens.

Den 27.-28. februar afholdes der Kvægkongres i Herning. Her samles omkring 1500 landmænd fra hele landet for at vælge formand, få nye viden kom klimaløsninger og innovation. Der er også fokus på den næste, unge generation i kåringen Årets Elev. 

De danske landmænd har forinden har haft mulighed for at indstille en elev, som har gjort sig særligt bemærket. De tre finalister er nu valgt og Maria Nygaard Jensen fra Horsens er med i top 3.

Det er Holger Hedelund Poulsen, Ejermøllegård, driftsleder Kent Porup og Jens Thaysen, Bygholm Landbrugsskole som har indstillet Marie til den flotte pris,

Dommerpanelet har bemærket, at Maria er en ambitiøs pige (også på andres vegne) med et stort drive. Hun kommer ikke fra landet, men betegnes som ’exceptionelt dygtig’ af hendes arbejdsgiver, som også beskriver hendes store udvikling gennem elevtiden – specielt på det tekniske. Hun er energisk og målrettet, og altid nysgerrig på at lære nyt – og dele sin viden.

Samtidig er hun et godt forbillede for de unge ved at være aktiv på Farmer Camp og som ko-ambassadør på Aarhus Foodfestival.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023