Lions Horsens inviterer igen til stor nytårskoncertLions Horsens har inviteret Odense Symfoniorkester og solisterne Stig Rossen og Kiki Brandt i Forum Horsens, og håber på at en masse festglade publikummere også møder op. (Pressefoto)

Når man skal afholde en nytårskoncert skal man bruge et stort orkester, gode solister og et feststemt publikum. Lions Horsens har inviteret Odense Symfoniorkester og solisterne Stig Rossen og Kiki Brandt, og nu mangler der kun gæsterne i Forum til en fejende flot Wienerkoncert i Forum Horsens søndag 8. januar 2023 kl. 15.

Af Jørn Kildall

Lions Horsens har før haft stor succes med deres nytårskoncerter, men som så meget andet satte corona-pandemien en brat stopper for festen og tovholder Preben Skibby Poulsen fra Lions Club Horsens fortæller:

- Vi havde alt klar til nytårskoncert for 12 måneder siden, Forum var booket, der var lavet aftaler med Odense Symfoniorkester og Stig Rossen… og billetsalget var sat i gang. Vi er en relativ lille forening og som tingene så ud omkring jul sidste år valgte vi den sikre vej, at aflyse.

Nu skal der være nytårsfest

I år er der ikke nogen corona-epidemi som kan stoppe festen og billetterne er allerede sat til salg gennem Horsens Ny Teater. Der er tre forskellige billetpriser, alt efter hvor tæt man sidder på scenen og der vil være mulighed for at købe en lækker tapasmenu med et glas bobler fra Pejsegården. Den kan nydes fra klokken 13 i INSERO som ligger ved siden af Forum Horsens.

- Hvis man køber 10 eller flere billetter så er vi klar til at give et godt tilbud, så hold jer ikke tilbage, lyder det fra Preben Skibby Poulsen.

Stig Rossen er en særdeles erfaren konferencier og showmand når han står i spidsen for løjerne fra scenen. Det bliver meget festligt og med det store Odense Symfoniorkester er der lagt op til en nytårsfest af dimensioner i Forum Horsens søndag 8. januar 2023.

Læs mere på www.nytaars-koncert.dk og der kan bestilles billetter på Horsens Ny Teater, www.hnt.dk – se også omstående annonce for flere oplysninger.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023