Lone Kvist: Ny passioneret forpagter i Gedveds KulturhusLone Kvist er ny forpagter i Gedved.

Lone Kvist, erfaren og passioneret køkkenleder, overtager fra 1. august køkkenet i Gedved Kultur- og Medborgerhus. Hun glæder sig til at tilbyde lokale gastronomiske oplevelser og bidrage til fællesskabet med dedikation og kreativitet.

Af Jørn Kildall

Pr. 1. august er Gedved Kultur- og Medborgerhus gået ind i et nyt kapitel med Lone Kvist som køkkenets nye forpagter. Det er en aftale, der efterlader bestyrelsesformand Birgitte Feldborg og resten af bestyrelsen fyldt med forventning og begejstring.

Fra tristhed til glæde

Det sidste år har været en udfordring for Gedved Kultur- og Medborgerhus, som har fungeret som et livligt centrum for koncerter, private fester, borgermøder, firmaarrangementer, udstillinger og meget mere. Da den tidligere forpagter opsagde sin stilling midt i året, måtte husets frivillige trække et tungt læs. Men nu kommer Lone Kvist ind i billedet, til stor glæde for husets bestyrelse.

Med erfaring og kærlighed til mad

Lone Kvist er ikke ny i køkkenet. Hun er uddannet køkkenleder og har en solid baggrund i madlavning. De seneste 13 år har hun haft ansvaret for køkkenet hos Eltronic i Hedensted. Med erfaring og tilfredse kunder i bagagen, er Lone klar til at skabe gastronomiske oplevelser i Gedved Kultur- og Medborgerhus.

En fest for maden

Lone har planer om at bringe en bred vifte af madoplevelser til huset, fra intime private fester til store firmaarrangementer. Med Lones entusiasme for mad og fokus på kvalitet, kan gæsterne forvente, at hver ret er tilberedt med omhu og omtanke. Udover at tilbyde mad til arrangementer i huset, vil Lone også levere mad ud af huset til forskellige lejligheder som julefrokoster og nytårsfester.

Et engageret fællesskabsmedlem

Lone har også en vilje til at samarbejde med det lokale samfund. Hun ser frem til at finde ud af, hvad Gedveds borgere ønsker ud over det åbenlyse, som arrangementer og fester i huset og mad ud af huset. Hun er åben for forslag og ønsker at folk kontakter hende, hvis de har nogen ideer.

Den nye forpagter i Gedved Kultur- og Medborgerhus er mere end bare en køkkenleder. Lone Kvist er en passioneret madentusiast, en erfaren kok, og frem for alt, et engageret medlem af fællesskabet. Med hende ved roret, ser fremtiden for Gedved Kultur- og Medborgerhus lys og indbydende ud.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023