Lopperne danser igen i Hovedgård(Foto: Arendina Post de Jong)

Den velkendte skattekiste i HIET åbner dørene: Støv dine forhandlingsevner af, og gør dig klar til at dykke ned i historien.

Af Jørn Kildall. Foto Arendina Post de Jong

Tradition møder moderne tider, når HIET i Hovedgård blæser til loppejagt! Søndag 27. august, fra kl. 13 til 16, er det tid til at bevæbne sig med kurve, net og gode argumenter – for lopperne er løs!

Når sækken bugner...

Takket være de flittige spejdere i Hovedgård, er der lagt op til et sandt skattekammer. Hylder og kasser ved at bukke under for vægten af skønne antikviteter. Og hvis du tror, at der ikke er mere plads... tja, så tager du fejl! Der er nemlig blevet rykket, puffet og skubbet for at få plads til endnu flere skatte. Alt fra bøger der kan føre dig til andre verdener, til nips der kan pryde din vindueskarm – det hele er her.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Har du skjulte skatte?

Hvis dit loft eller kælder gemmer på for mange skjulte skatte, så er her din chance! Den 26. september kan du aflevere dine glemte perler på Vestergade 56 mellem kl. 10-14.

Sulten efter mere end skatte?

Loppemarkedet er ikke bare skattejagt – det er også en fest for maven! Uden for HIET vil der duft af grillpølser blande sig med aromaen af friskbrygget kaffe og hjemmebag.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024