Mini League i StensballeHvor mange burhøns lever på en kvadratmeter? Hvad sker der med dyr, der spiser det affald, vi smider i naturen? Disse og mange andre spørgsmål stod de store børn fra børnehaverne i Stensballe helt klar til at svare på fredag den 4. november, da de dystede mod hinanden i konkurrencen Mini League.

Udrustet med de vildeste kampråb og udklædning troppede børnene op i Triton for at præsentere deres viden for dommerne med plancher og modeller bygget i Lego. Der blev præsenteret fakta om kæledyr, skrald, plasticforurening af havene, drivhuseffekt og hønsevelfærd.

Efter præsentationerne var det tid til at dommerne skulle votere og finde de endelige vindere. Der blev uddelt priser i kategorierne: Flotteste planche, flest nye ord, det bedste kampråb, og den mest underholdende og kreative fremlæggelse. Og så var der ellers guldmedaljer og diplomer til alle de seje børn.

Børnene i Triton, Solsikken, Væksthuset og Armilla har arbejdet med temaerne i et stykke tid. De har f.eks. bygget modeller og plancher, samlet affald, snakket med brandmænd, været på besøg hos Lund Kattehjem og forberedt deres præsentationer – og de er gået til den med stor iver fortæller, Nina Skovgaard pædagog fra Væksthuset.

Til sidst et kampråb: ”Vi ved alt om høns og æg, og vi har det skide skægt..goook!”

Video med Kampråb!

Giv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021