Musikken er på plads til jubilæumsfestFame Band spiller op til fest ved Hovedgård byfests 60-års jubilæum (pressefoto)

Efter et sejt træk, kan Jan Koborg som er en af folkene bag byfesten i Hovedgård, præsentere hele tre musiknavne som skal underholde i Hovedgårdhallen lørdag 18. september, når man fejrer byfestens 60-års jubilæum.

Af Jørn Kildall

For Jan Koborg Olsen har det været vigtigt at finde navne som alle kender og gerne nogle som tidligere har været en stor succes når byfesten har været i Anlægget.

- Jeg synes vi har været heldige med dem vi har fundet, for mange bands har allerede aftaler i kalenderen. Jeg er sikker på at vores valg vil falde i god jord, da de alle sammen kan få en fest op at køre, fortælle Jan Koborg Olsen.

Elvis and The Teddybears

Som fugl Fønix rejser Elvis and The Teddybears sig fra asken og vil give et show så ”Kongen” ville være stolt. Bandet er yderst rutineret og har allerede givet afskedskoncerter før, men er endnu en gang at finde på scenen i Hovedgård.

Elvis and The Teddybears fra en tidligere Hovedgård Byfest

Jørgen de Mylius’ Eldorado-show

Alle med en vis alder husker Mylle fra radioen og fra hans legendariske musikprogrammer i tv; Eldorado. På jubilæumsaftenen vil Jørgen de Mylius vende plader i to timer og dette vil med sikkerhed tage os alle med på en memorabel tur ned ad Memory Lane, når den rutinerede disk jockey serverer hit efter hit efter hit efter…

Jørgen de Mylius disker op med masser af hit i sit to timers Eldorado-show

Fame Band

Det utroligt velspillede liveband – Fame Band – har et kæmpe repertoire som strækker sig fra 1970-ernes diskohits over 1980-ernes radio-ørehængere garneret med højt hår og brede skuldre. De spiller aktuelle radiohits og klassiske pophits med glæde og glimt i øjet – men pas på! For der bliver trængsel på dansegulvet.

Jubilæumsfesten begynder med spisning i Hovedgårdhallen, hvor der vil være en kæmpe buffet.

Jan Koborg Olsen er ved at få de sidste detaljer på plads og billetter til jubilæumsfesten vil snart kunne købes på Yourticket.dk.

Jan Koborg Olsen og de øvrige frivillige er klar til at lave et brag af en jubilæumsfest i Hovedgård

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021