Nello & The Helping Hand Blues BandHermed vil vi gerne indbyde jer til årets første love koncert, fredag 11. marts i BluesHouse/Kattrup Forsamlingshus. Aftenen begyndes vanen tro, med fællesspisning kl. 19:00, hvor Stig og hans finere mænd, kokkererer og serverer en to. retters menu for kun 125 kr. og kun i forbindelse med koncerten. 

Koncerten begynder cirka kl. 21:00, hvor nogle af landets absolut bedste musikere indenfor genren vil indtage scenen og dermed bevise overfor jer at ”the blues is alright” Da vi jo befinder os i Kattrup, får vi lokale Mathias Rindom fra, ja Kattrup med bag trommesættet og denne aften vil fingrene som flyder hen over orgelet tilhøre en af landets bedste på dette instrument, Rasmus Stenholm! Det bliver et drømme setup i BluesHouse!

Vi ser frem til en fuldfed fantastisk live aften i selskab med masser af glade gæster og et band som bare er the blues. Billetter i forsalg online via Yourticket.dk (søg evt. på datoen) Pris inklusiv 2. retters menu 325 kr. Kun koncert 200 kr. Eventuelle rest billetter i døren 250 kr. Adgang for spisende gæster kl. 18:45 og gæster til selve koncerten fra kl. 20:45. Baren har åben under hele festen og modtager ikke dankort, men mobilbetaling kan benyttes.

En hjælpende hånd til musikerne

The Helping Hand Blues Band blev skabt for at backe udenlandske musikere når de kom forbi Danmark og skulle bruge et tophold alsidige blues-musikere. På to turnéer i 2017 og 2019 backede de amerikanske Hook Herrera. Bandet fandt virkelig hinanden og dét fødte idéen om at gøre det selv. 

Folk har gennem årene ofte spurgt Nello, (bassisten fra Johny Madsen) om han ikke skulle synge noget mere selv, men der har aldrig helt været tiden og lejligheden til det. Men nu skal det være og i en moden alder crooner han ud som eneste sanger og frontfigur for eget blues-band. Netop fordi han her har det mest fantastiske hold bag sig!

Ronni Boysen, guitar – Kjeld Lauritsen, orgel og Mads D. Andersen trommer!

Så det er et endog meget rutineret band der her ser dagens lys. Og vi glæder os til at trykke den af, og lave en fed aften med publikum og hinanden.

Repertoiret er blues fra den store skuffe, mange af vores favorit numre, mere eller mindre kendte, af folk som Muddy Waters, Willy Dickson, Howlin Wolf, BB King, Little Walter, Albert King, John Lee Hooker osv. Plus enkelte egne numre.

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Han kom senere med Johnny Madsen som han har spillet med siden 1996. Nello har været en fast del af Aarhus’ blues-miljø siden blues-boomet sidst i 80’erne, i dag med Grarup Allstars som han var med til at danne. Bandet fik DMA prisen som Årets Live navn 2019. Og senest med Blues Explosion, med bl.a. Troels Jensen, Peter Nande og Big Creek Slim.

Og han har turneret med amerikanske blues navne som Blues Lights m. Barrelhouse Chuck, Ron Hacker, Hook Herrera og senest med James Harman. Har desuden to rock soloalbums som sanger og komponist med Nellovator bag sig.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021