Nostalgisk feststemning i Tebstrup!To dage, 27. og 28. oktober, med to fantastiske bands: Forklædt som voksen og Sussi & Drengene lover en uforglemmelig weekend i Tebstrup Forsamlingshus.

Af Jørn Kildall

Dykker ned i dansk musikhistorie og oplev den legendariske Kim Larsen’s "Værsgo"-album genoplivet af Forklædt som voksen. Med melodierne kommer også beretninger - dyrebare små historier og anekdoter, der vil kaste lys over sangenes oprindelse og det fantastiske skabende øjeblik.

Lørdag: Fyr og flamme med Sussi

Med et skarpt band i ryggen, herunder den talentfulde trommeslager Thomas Ehrenreich, tager Sussi scenen med storm. Hendes uimodståelige energi og frække sceneshow lover en aften fuld af dans, latter og god musik. Og med Kim Petersen fra Nordjylland, er denne trio en musikalsk dynamit.
 

Kom og mærk magien!

Begge dage starter koncerterne præcis klokken 20.00, men kom tidligt! Dørene åbner allerede klokken 19.00, og stemningen vil være elektrisk. Skal du opleve noget helt særligt denne weekend, er Tebstrup Forsamlingshus stedet at være. Køb en partoutbillet, og få mest muligt ud af begge dage.

For dem der søger en musikalsk weekend pakket med nostalgi, dans og uforglemmelige øjeblikke, er Tebstrups minifestival det perfekte valg. Det er mere end bare musik; det er minder, det er fællesskab, det er fest!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023