Ny asfalt er på vej til Hansted og i hele EgebjergFra denne uge og frem til og med uge 19 bliver der lagt ny asfalt på alle de offentlige veje i Hansted og Egebjerg.

Inden længe kan du som bilist trille ud på ny lækker asfalt i Hansted og Egebjerg. I løbet af de kommende uger ruller asfaltmaskinerne forbi på alle de offentlige veje.

- Rigtig mange veje i Hansted og Egebjerg trænger til en ny omgang asfalt. Vi har lagt ny asfalt på de store indfaldsveje - Rådvedvej og Egebjergvej - men nu er vi kommet til de resterende mindre veje samt boligvejene. Fjernvarme Horsens er færdige med at grave i området, så nu giver det mening, at vi kommer rundt på alle de offentlige veje, siger Allan Lyng Hansen, afdelingschef i Affald, Trafik og Ejendomme i Horsens Kommune.

I denne uge kører asfaltmaskinerne i Hansted-området på Stængervej, Banevej, Hanstedvej og Banevænget. Fra næste uge rykker maskinerne videre til Egebjerg, hvor der vil blive arbejdet til og med uge 19. Arbejdet vil blive udført i dagtimerne fra mandag til fredag.

- Mens arbejdet bliver lavet, vil det støje i det område, hvor maskinerne kører, og der vil blive mindre omkørsler for bilisterne. Det kan derfor være en god idé at køre hjemmefra fem minutter tidligere, end man plejer, siger Allan Lyng Hansen.

Bedre veje i Træden og Brædstrup

Også i andre områder af Horsens Kommune er der tryk på asfaltarbejdet.

- Vi er i øjeblikket i gang med at lægge ny asfalt i stort set hele Træden, og i uge 16 og 17 kommer vi også forbi flere veje i Brædstrup, siger Allan Lyng Hansen.

Har man et offentligt tilgængeligt mobilnummer, vil man automatisk få en sms, når asfaltarbejdet rykker til ens boligkvarter.

Tidsplan

Den forventede tidsplan for asfaltarbejdet ser sådan ud:

  • Uge 15: Stængervej, Banevej, Hanstedvej og Banevænget.
  • Uge 16: Kærvej, Gl. Kirkevej, Egevej, Egesholm, Birkeholm, Vandværksvej og Askeholm.
  • Uge 17: Vandværksvej, Skovgårdsvej, Skovvej og Gl. Egebjergvej.
  • Uge 18: Grusdalsvej, Østerhøjsvej, Buen og Vesterhøjsvej.

Afhængig af vejret kan der komme ændringer.

Lignende artikler

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021