ØIF-stafet i dejligt vejrFormand for ØIF Løb, Lene Nielsen, var tilfreds med denne udgave af ØIF Stafet. Hun kunne sagtens have haft flere deltagere og frivillige, men i fællesskab klarede medlemmer og deltagere de småproblemer som opstod.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Der var tilmeldt 14 hold til årets ØIF-stafet. De tre af holdene var walk-hold som gik ruten. De øvrige elleve hold løb den ca. 2,5 km lange rundstrækning og alle deltagerne var udstyret med tidstagningschip.

Det var godt vejr til arrangementet, da temperaturerne endnu ikke var højere end 21 grader, dog var luftfugtigheden en anelse for høj, men det betød ikke meget da de fleste kun skulle løbe en enkelt omgang.

Der var nogle deltagere som løb mere end en omgang og Østbirks sognepræst stillede op som sit eget hold. Lone Buhl Pedersen løb stafetten og gennemførte fire omgange, på sit en mands hold.

Der var god stemning og ude på løberuten var der officials fra løbeklubben og selv ruten var flot markeret med lilla flag. Første løber kom ind efter første omgang på omkring 7 minutter og 30 sekunder, go så forbavsende frisk ud.

Da løberne og fodgængere kom i mål, var der frugt og drikkevarer, så depoterne igen kunne blive fyldt op.

Det vindende hold blev Team Sukkertoppen i tiden 33 minutter og 52 sekunder.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023